ΦΡΑΝΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Nani του Mad Clip έφτασε τα 500.000 views μέσα σε πέντε μέρες

Το τραγούδι του Mad Clip σε συνεργασία με τον Light που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες στο Spotify, ανέβηκε και στο YouTube και ήδη έρχεται πρώτο στις τάσεις.

Το Nani, το τραγούδι του Mad Clip σε συνεργασία με τον Light, είναι μέρος του Money And Drugs Can’t Live In Poverty, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Το Money And Drugs Can’t Live In Poverty είναι το τελευταίο άλμπουμ του Mad Clip, και ο τίτλος του είναι και η φράση της οποίας ακρώνυμο είναι το ψευδώνυμό του.

Ο καλλιτέχνης είχε μοιραστεί απόσπασμα του κομματιού Nani στα social media του και είχε πει πως είναι ενθουσιασμένος με αυτό, και ότι θα κυκλοφορούσε τον Σεπτέμβριο του 2021. Μετά όμως από τον τραγικό χαμό του, οι νέες κυκλοφορίες αναστάλθηκαν για μερικούς μήνες.

Με την κυκλοφορία του Money And Drugs Can’t Live In Poverty τον Απρίλιο, το κομμάτι Nani έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές του άλμπουμ, όπως είχε προβλέψει και ο ίδιος.

Έφτασε τις 10.000.000 ακροάσεις στο Spotify, ενώ πριν λίγες ημέρες ανέβηκε και στο YouTube και έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 500.000 views, όντας πρώτο και στις τάσεις.

Ακούστε το Nani: