FX
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το The Bear και όσα έρχονται τον Ιούλιο στο Disney+

Η πλατφόρμα στρώνει το τραπέζι για την 3η σεζόν μίας από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές των τελευταίων ετών.

Με τη συνέχεια του The Bear, με νέες ταινίες και σειρές και τα φινάλε των σειρών Clipped (02/07) και Star Wars: Η Ακόλουθος (17/07) ξεκινάει ο Ιούλιος στο Disney+.

Αναλυτικά τι θα δούμε στην πλατφόρμα στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Ας περιμένει ο θάνατος 

Αμερικάνικο sitcom, βασισμένο στο βιβλίο Confessions of a 40-something F**k Up της Alexandra Potter, από τους δημιουργούς David Windsor και Casey Johnson και με πρωταγωνίστρια την Gina Rodriguez.

Η ιστορία του Ας Περιμένει ο Θάνατος (Not yet dead) ακολουθεί τη Nell, μια αυτοαποκαλούμενη καταστροφή, που γράφει νεκρολογίες στην τοπική εφημερίδα καθώς διαχειρίζεται τις σχέσεις στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η ανατροπή: βλέπει τους νεκρούς για τους οποίους γράφει και εκείνοι δεν διστάζουν να της δώσουν συμβουλές ζωής.

Έρχεται από 03/07.

American Horror Story: Delicate

Η βραβευμένη σειρά ανθολογίας των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει με τη 12η σεζόν της και την Emma Roberts στον ρόλο της ηθοποιού Anna Victoria Alcott, που μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει οικογένεια.

Καθώς η νέα της ταινία κάνει πάταγο, αρχίζει να φοβάται ότι κάτι έχει βάλει στο στόχαστρο τόσο την ίδια όσο και τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα. Στο καστ και η Kim Kardashian.

Έρχεται από 10/07.

Abbott Elementary – 3η σεζόν 

Το Part Two της νέας σεζόν είναι εδώ. Η κωμική σειρά με θέμα μια ομάδα αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους και μια διευθύντρια που ζει στον κόσμο της και οι οποίοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας, συνεχίζεται. 

Αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Αυτοί οι απίστευτοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λίγοι και χωρίς πόρους, όμως αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά όχι τη στάση της σχολικής περιφέρειας απέναντι στην εκπαίδευση των παιδιών.

Έρχεται από 10/07.

Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ

Στη νέα ταινία της Disney, με πρωτότυπη μουσική, η τωρινή διευθύντρια της Σχολής του Όρεντον, το πρώην Κακό Παιδί, Ούμα, στέλνει πρόσκληση φοίτησης σε ένα άλλο Κακό Παιδί, τη Ρεντ, τη δυναμική κόρη της Τυραννικής Βασίλισσας Καρδιάς από τη χώρα των θαυμάτων. Η τελευταία τρέφει βαθύ μίσος για το Όρεντον, ειδικά απέναντι στη Σταχτοπούτα, αδράττει την ευκαιρία να την εκδικηθεί μόλις αφήνει την κόρη της στη Σχολή. 

Όταν η Βασίλισσα Καρδιά ξεκινά πραξικόπημα στο Όρεντον, η επαναστάτρια κόρη της, Ρεντ και η τελειομανής κόρη της Σταχτοπούτας, Κλόι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουν το τραυματικό γεγονός που οδήγησε τη μητέρα της Ρεντ στο μονοπάτι της Κακίας.

Έρχεται από 12/07.

The Bear – 3η σεζόν

Ο νέος κύκλος ακολουθεί τον Carmy (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), καθώς εργάζονται σκληρά, για να μετατρέψουν το The Bear, το βρώμικο σαντουϊτσάδικο, σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή.

Έρχεται από 17/07.

Futurama

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες ενός 25χρονου ντελιβερά πίτσας που καταψύχεται άθελά του στις 31 Δεκεμβρίου 1999 και ξυπνά 1.000 χρόνια αργότερα με ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και νέους «ιδιαίτερους» φίλους, που περιλαμβάνουν μια σκληρή αλλά αξιαγάπητη μονόφθαλμη εξωγήινη και ένα ρομπότ που διαθέτει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ελαττώματα.

Έρχεται από 29/07.

The Simpsons 

Η θρυλική σειρά, η μακροβιότερη στην αμερικάνικη τηλεόραση για τον Χόμερ και τη Μαρτζ Σίμπσον που μεγαλώνουν τον Μπαρτ, τη Λίζα και τη μικρή Μάγκι στο Σπρίνγκφιλντ.

Έρχεται από 31/07.