ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Του πήρε πάνω από 20 χρόνια, αλλά ο Jim Carrey επιστρέφει στην τηλεόραση

Το 'Kidding' μοιάζει φτιαγμένο για τον ηθοποιό.

Πρόωρο συμπέρασμα, αλλά ο Jim Carrey μοιάζει φτιαγμένος για το ‘Kidding’. Ή για ένα ‘Kidding’ τελοσπάντων.

Στη νέα μισάωρη κωμωδία του Showtime υποδύεται τον Jeff, ή αλλιώς Mr. Pickles, ένα είδωλο για τα παιδιά της Αμερικής που μεγαλώνουν μαζί του στη μικρή οθόνη. Σύμβολο καλοσύνης και σοφίας και για τους ενήλικους που τον έχουν ως πρότυπο. Όταν όμως η οικογένεια του ηθοποιού αρχίζει να αυτοκαταστρέφεται, ο Jeff θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει παραμύθι που μπορεί να τον καθοδηγήσει μέσα στο χάος.

Η ιστορία ενός καλού ανθρώπου σε ένα σκληρό κόσμο όπως αυτοπροσδιορίζεται το ‘Kidding’ τράβηξε τον Carrey γιατί είναι σαν αντεστραμμένο ‘Truman Show.

«Νομίζω ότι η ιδέα της ταυτότητας, η εξερεύνησή της, τι είναι, ποιοι είμαστε, ήταν πάντα ελκυστική για μένα», δήλωσε πρόσφατα στο πάνελ της σειράς στο TCA press tour. «Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι σ’ αυτή τη δουλειά που με καλεί όσον αφορά την ιδέα κάποιου που τον χτυπά ένα τρένο και προσπαθεί να κρατηθεί στον αληθινό, προηγούμενο εαυτό του η ευκαιρία μου ήρθε όταν είμαι πια εκπαιδευμένος και αρκετά έμπειρος για να την κάνω. Ελπίζω να καταλήξει σε κάτι που θα αγγίξει τον κόσμο».

Κίνητρο για τη σειρά ήταν και η ανάμειξη του παλιού του συνεργάτη Michel Gondry, σκηνοθετάρας του ‘Eternal Sunshine of a Spotless Mind’ και οσκαρούχου για το σενάριο της ταινίας. Είναι και δικό μας κίνητρο για τσεκάρουμε το ‘Kidding’. Ο Gondry σκηνοθέτησε όλα τα επεισόδια της σειράς και είναι και executive producer της.

Η σειρά συμπίπτει και με τη χρονιά του ‘Won’t You Be My Neighbor?’, ένα ντοκιμαντέρ για την εμβληματική φυσιογνωμία του Mr. Rogers που σημάδεψε γενιές και γενιές παιδιών στην Αμερική με την εκπομπή του ‘Mister Rogers’ Neighborhood’, αλλά και με την προετοιμασία ενός (περίπου) βιογραφικού φιλμ για τον ίδιο άνθρωπο με τον Tom Hanks. To πρώτο πάει ντουγρού για τα Όσκαρ του 2019.

Το ‘Kidding’ θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο Showtime.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Jim Carrey: ‘Τίποτα δεν έχει νόημα, όλα είναι ένα ψέμα’
Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τις κωμωδίες του Jim Carrey;