ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τρέιλερ “Run All Night”: Αυτή τη φορά, ο Liam Neeson τα βάζει με τον Ed Harris

Δες αποκλειστικά στο ΟΝΕΜΑΝ με ελληνικούς υπότιτλους το τρέιλερ της νέας περιπέτειας με τον Λίαμ Νίσον, "Run All Night".

Έχει γρήγορα εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα μου υπο-είδη περιπέτειας: Εκείνα Όπου Ο Λίαμ Νίσοκ Σηκώνει Το Τηλέφωνο Και Γρυλίζει Σε Κάποιον.

Σοβαρά, αμφιβάλει κανείς πως σε μερικές δεκαετίες από σήμερα κάποιο κινηματογραφικό έντυπο ή σάιτ θα κάνει κάποιο αρκετά ψαγμένο αφιέρωμα αποκλειστικά στις περιπέτειες καταδίωξης με τον Λίαμ Νίσον; Είναι εκπληκτικό. Και είναι απίστευτο γιατί το αστείο, αν ήταν αστείο, θα έπρεπε προ πολλού να έχει παλιώσει. Όμως εδώ είμαστε, ακόμα, με τον Νίσον να απειλεί κόσμο και να ξεκάνει ορδές εχθρών, τον έναν μετά τον άλλον. Και γιατί όχι.

Έχουμε μιλήσει ξανά για το πόσο θαυμάζουμε τον Νίσον ως action star, εξηγώντας το πώς προέκυψε κάτι σαν Τζακ Μπάουερ αλλά 15-20 χρόνια μετά, μια πειστικότατη φονική μηχανή της μεγάλης οθόνης. Η όρεξη η δική μας και του κοινού δεν έχει κορεστεί- δεν χορταίνουμε Άγριο Νίσον.

Και να, το τρέιλερ της επόμενης περιπέτειάς του, “Run All Night”, η οποία μας εξιτάρει ακόμα παραπάνω για λόγους που θα εξηγήσουμε αμέσως μετά. Δες το τρέιλερ, αποκλειστικά στο ΟΝΕΜΑΝ με ελληνικούς υπότιτλους.

 

Ναι; Ναι.

Καταρχάς είναι ένα πράγμα να έχεις τον Νίσον να σκοτώνει κόσμο κι είναι ένα άλλο πράγμα να έχεις τον Νίσον ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ. Σε ρόλους παλιόφιλων που στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλον! Μπράβο σας. Όποιος το σκέφτηκε αυτό, ειλικρινά και θερμά, μπράβο σας.

Το “Run All Night” έχει, όπως φαίνεται κι από το παραπάνω τρέιλερ, τον Νίσον να υπερασπίζεται αυτή τη φορά το γιο του, τον οποίο κανείς δεν έχει απαγάγει μα που ο Εντ Χάρις θέλει να δολοφονήσει ως αντίποινα- και ο Λίαμ της καρδιάς μας προσπαθεί όχι μόνο να διατηρήσει ζωντανό, μα και να σώσει την ψυχή του, μη αφήνοντάς τον να γίνει κι εκείνος φονιάς. Χμ. Όλο και κάτι από όλα θα πάει στραβά, δεν μπορεί.

Η ταινία, που διαδραματίζεται όλη σε μια νύχτα (μπόνους πόντοι τελειότητας), είναι σκηνοθεσίας Ζομ Κολέ – Σερά, που συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Νίσον μετά το “Unknown” και το “Non-Stop” (που βρήκα ωραιότατο).

Η επίσημη σύνοψη του “Run All Night”:

Ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Υπέροχα.

Το “Run All Night” βγαίνει στις αίθουσες στις 16 Απριλίου από την Tanweer.