ΣΙΝΕΜΑ

Ζεις ή πέθανες; Τι θα σου συνέβαινε αν ήσουν στο ‘Avengers: Infinity War’

Επιβίωσες ή είσαι ένα ακόμα θύμα του Thanos;

Ήρθε, είδε αλλά δεν έχει ακόμα απέλθει γιατί είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του αμερικανού box office.

Το ‘Avengers: Infinity War’ ξεπέρασε τις προσδοκίες της Marvel. Και ήταν μεγάλες προσδοκίες εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο επόμενος Μάιος θα ολοκληρώσει το Phase 3 του στούντιο με το δεύτερο μέρος της ιστορίας, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξέρεις αν θα ζήσεις για να το δεις.

Και εδώ αποχωρείς εάν δεν έχεις δει την ταινία, γιατί ακολουθούν spoilers:

Το MCU δεν έχει κάνει καριέρα για τους κακούς του. Οι περισσότεροι είναι μισοψημένοι. Εκεί μόνο για να αβαντάρουν τους ήρωες που στο τέλος θα τους νικήσουν. Εξαιρέσεις όπως του Loki και του Killmonger επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα και υπενθυμίζουν στους μύστες των κόμικ ότι οι καλύτεροι κακοί της Marvel ανήκουν – ή έστω ανήκαν μέχρι πολύ πρόσφατα – σε διαφορετικά στούντιο.

Γι’ αυτό και μείναμε ανέλπιστα ευχαριστημένοι από τον Thanos και την ανάπτυξή του ως χαρακτήρα. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο των δεκάδων φαν που υποστηρίζουν στο Twitter ότι το πλάνο του ήταν σωστό – η λύση του για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού είναι πολύ απλοϊκή και αγνοεί την πραγματική του βάση που είναι η υπερκατανάλωση του αναπτυγμένου κόσμου – αλλά τέλος πάντων οι αδερφοί Russo φρόντισαν αρκετά τον χαρακτήρα ώστε να μη μοιάζει με υπερτροφική κούκλα του Σατανά που θέλει να καταλάβει την υδρόγειο.

Ο Thanos, αντίθετα, θέλει να αδειάσει τον κόσμο. Και το έκανε με ένα απλό snap που ξεφορτώθηκε τον μισό πλανήτη. Η ιστοσελίδα Did Thanos Kill Me? λοιπόν, φτιάχτηκε για να σε ενημερώσει για το δικό σου στάτους.

Έζησες ή μας διαβάζεις από το καθαρτήριο;

Από το εσωτερικό πλήρωμα του PopCode, 4 πέθαναν και 4 έζησαν. Πάμε να δούμε κι εσένα.

Βαθιά ανάσα: Did Thanos Kill Me?

Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ώρα να μιλήσουμε για τα spoilers του ‘Avengers: Infinity War’
Αντικαταστήσαμε τους Avengers με Έλληνες ηθοποιούς των 80s
Quiz: Ποιος από τους ορίτζιναλ Avengers είσαι;
Είσαι έτοιμος να πεις αντίο στον Captain America