ΦΑΓΗΤΟ

#breakbinary: Να μαγειρέψει κανείς ή να παραγγείλει; Ιδού το δίλημμα

Η μαγειρική και το delivery μοιάζουν δύο εντελώς αντίθετες επιλογές. Μπορούν, όμως, να συνυπάρξουν; Συντονίσου και εσύ την Πέμπτη (8/4) στο Instagram live του OneMan και μάθε περισσότερα.

Λένε πως οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, όσον αφορά το φαγητό. Σε εκείνους που θέλουν να τα βρίσκουν όλα έτοιμα μπροστά τους όταν πεινάσουν και σε εκείνους που βλέπουν τη μαγειρική ως μια δημιουργική απασχόληση, προσέχοντας κάθε τι που θα βάλουν στο πιάτο τους.

Ειδικά τον καιρό που πηγαίναμε όλοι καθημερινά στα γραφεία μας, θα είχες συναντήσει κι εσύ αυτές τις δύο κατηγορίες και ανάμεσα στους συναδέλφους σου. Από τη μία οι υπέρμαχοι του home cooking κι από την άλλη οι φαν του delivery.

Στο OneMan αυτές τις δύο κατηγορίες αντιπροσωπεύουν ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης και ο Κωνσταντίνος Αμπατζής. Ο πρώτος κατέφθανε κάθε πρωί με ένα γεμάτο backpack από ταπεράκια φαγητού, τα οποία εμφάνιζε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα για τη σαλάτα, ένα για το κυρίως γεύμα, πάντα μαγειρεμένο από το προηγούμενο βράδυ και κατά καιρούς κι ένα ακόμη με κάποια σπιτική μπάρα ενέργειας για το απόγευμα, λίγο πριν τελειώσει η δουλειά.

Από την άλλη, ο Κωσταντίνος είναι ο τύπος, ο οποίος μόλις η ώρα πάει 14.30 θα φωνάξει δυνατά «TI ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ», προκειμένου στις 15.00 ακριβώς να έχει μπροστά του το φαγητό του. Συνήθως στο γραφείο του θα βρεις διάφορα φυλλάδια από γειτονικά εστιατόρια. Όχι, βέβαια πως τα έχει και ανάγκη μιας και γνωρίζει τόσο το μενού, όσο και το τηλέφωνο κάθε μαγαζιού απ’ έξω, από τις τόσες φορές που έχει παραγγείλει. Η μόνη του επαφή με την κουζίνα είναι το βράδυ, βλέποντας καμιά φορά τηλεόραση.

Γίνεται αυτοί οι δύο άνθρωποι να τα βρουν ποτέ στο φαγητό, λοιπόν; Γιατί όχι; Υπάρχει άλλωστε και η #breakbinary λογική. Ένας τρόπος σκέψης που αφήνει πίσω τις προκαταλήψεις και τους διαχωρισμούς και σε κάνει να είσαι περισσότερα. Μία επιλογή που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Κάπως έτσι, το Ιnstagram live που θα πραγματοποιηθεί στο account του Oneman την Πέμπτη, 8 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, θα βάλει τα πράγματα κάτω για να δείξει πως δεν υπάρχουν μοναδικές λύσεις στη ζωή. Home Cooking ή Delivery; Γιατί όχι και τα δύο σε μία #breakbinary λογική. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία της &more καμπάνιας powered by glo™. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις, #beeverything & more.

Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι και να μπαίνεις σε καλούπια. Στον κόσμο του &more δεν χρειάζεται να διαλέξεις το ένα ή το άλλο. Στην περίπτωσή μας, μπορείς και να μαγειρέψεις, αλλά και να παραγγείλεις κάτι. Ή γιατί όχι, να τα μοιράσεις ανάλογα με τις μέρες. Αν θέλεις να γνωρίσεις, λοιπόν, το είμαστε όλα & περισσότερα, τότε συντονίσου μαζί μας την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 19.00 στο επίσημο Instagram account του Οneman για ένα Live powered by gloTM.