ΦΑΓΗΤΟ
SPONSORED

Ένα Philly Crispy Bacon burger ανατρέπει την καθημερινότητα

Τα πιάτα των Goody's Burger House, εκτός από νόστιμα είναι ικανά να σβήσουν κάθε πιθανό εκνευρισμό.

Η καθημερινότητα του γραφείου, όσο ευχάριστο κι αν είναι το κλίμα κι όσο κι αν σου αρέσει αυτό που κάνεις, κάποιες φορές είναι δύσκολη και βαρετή. Θέλεις κάπως να ξεφύγεις, κάπως να αποδράσεις, έστω και πνευματικά.

Κι επειδή το να σηκωθείς να φύγεις στη μέση της ημέρας κι ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν, μπορεί να μην είναι ακριβώς εφικτό, η μουσική μπορεί να λειτουργήσει σαν εισιτήριο για μια γρήγορη και εύκολη απόδραση.

Το μόνο πρόβλημα, πως αν ξεχαστείς και βάλεις κάποιο από τα αγαπημένα σου τραγούδια δυνατά, τότε θα αποδράσει κι εκείνο με τη σειρά του από τα ακουσικά και θα κάνει τους συναδέλφους σου να αναρωτιούνται από πού προέρχεται αυτή η φασαρία.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και μερικές ημέρες πριν. Η δουλειά είχε συσσωρευτεί, η ταχύτητα έπρεπε να ανέβει κι εγώ ένιωθα ότι κάπως πρέπει να ξεφύγω. Πάτησα play στο αγαπημένο μου κομμάτι για αυτή την εποχή και οι νότες ταξίδεψαν και στα διπλανά γραφεία. Αυτό, έκανε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο να αναρωτηθεί από πού προέρχεται αυτή η φασαρία. Μόλις όμως σηκώθηκε από το γραφείο του, διαπίστωσε ότι δεν ήμουν μόνος μου, εγώ κι η μουσική.

Μπροστά μου, είχα απλωμένο ένα λαχταριστό Philly Crispy Bacon burger από τα Goody’s Burger House, το οποίο αμέσως ηρέμησε τα πνεύματα. Δεν μπορείς να εκνευριστείς όταν βλέπεις κάποιον σε μια τόσο ιερή στιγμή, να απολαμβάνει το lunch break του παρέα με κάτι τόσο νόστιμο.

Μπορείς μόνο να χαμογελάσεις και ίσως να ζηλέψεις, που δεν το απολαμβάνεις κι εσύ. Ζουμερό μπιφτέκι σε αφράτο bun, με Philadelphia, crispy bacon, μαρούλι, crispy onions, μαγιονέζα και ketchup, για να ανατρέψεις την πλοκή μιας συνηθισμένης ημέρας.

Μάλιστα, ενώ άκουγα ένα τραγούδι που ξέρω ότι δεν ανήκει στο είδος της μουσικής που αγαπάει ο Θοδωρής, όχι μόνο εκείνος δεν το σχολίασε, αλλά με επαίνεσε για την επιλογή μου. Κι επειδή δεν νομίζω ότι ξαφνικά άλλαξε μουσικά γούστα, είμαι βέβαιος ότι το Philly Crispy Bacon burger από τα Goody’s Burger House έπαιξε τον ρόλο του. Γιατί μια τέτοια στιγμή είναι “Too Goody’s to be true” για να τη χαλάσεις.