Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΠΟΛΗ

Για 4 ημέρες η Αθήνα θα είναι το κέντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής

22 υπέροχα μπαρ, 40 guest shifts, μία πόλη και αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη ατζέντα του Athens Bar Show.

Βγάλε ημερολόγιο και μολύβι για να φτιάξεις πρόγραμμα. Ξεκινώντας από την Κυριακή, μερικά από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, και μερικοί από τους πιο επιδραστικούς bartender της Ελλάδας και του εξωτερικού θα κατακτήσουν τις αθηναϊκές μπάρες. Με αφορμή το Athens bar show, τα αγαπημένα μας μπαρ θα πραγματοποιήσουν events που δεν πρέπει να χάσεις. Επειδή όμως δε γίνεται να είσαι σε όλα ταυτόχρονα, σου φτιάξαμε την πληρέστερη λίστα με τα events αυτών των ημερών για να διαλέξεις πού θα πας και από ποιον θα πιεις.

Facebook - Athens Bar Show

Κυριακή 7/11/2021

Avra Bar στο The Four Seasons Athens

Night Shift / Guest bartenders: Ο Νίκος Ταχμάζης από το The Four Seasons London, ο Philip Bischoff από το The Four Seasons Bangkok, ο Valentino Longo από το The Four Seasons Florida, ο Anton Windmar από το Grand Hotel Stockholm και ο Χάρης Νικολάου από το The Four Seasons Athens.

Ώρα: 17:00-21:00.

The Clumsies

Night Shift / Guest bartenders: Female Empowerment Night. Οι γυναίκες bartender από το ανερχόμενο Tagliatella Caffe της Αγίας Πετρούπολης και η δικιά μας Γεωργία Γεωργακοπούλου του The Clumsies, θα σερβίρουν cocktails με O/Purist.

Ώρα: 21:00.

360 Cocktail Bar

Night Shift / Guest bartenders: Το αγαπημένο bar με θέα-πιάτο την Ακρόπολη κλείνει τα 9 του χρόνια και γιορτάζει με ένα πάρτι.

Ώρα: Από τις 15:00.

Το Λοκάλι

Night Shift / Guest bartenders: Στα πλαίσια του Αthens bar show η super premium KLEOS Mastiha Spirit μας σερβίρει artisanal Greek cocktails. Πίσω από το bar η Effie Panagopoulos, δημιουργός του KLEOS, και Μυρσίνη Σπανέλη.

Ώρα: 21:00

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

Barro Negro

Night Shift /Guest Bartenders: Volcán De Mi Tierra X Himkok take over Barro Negro. Το bar του Όσλο, Himkok (50Best Discovery) και συγκεκριμένοι οι Dzurus Maros & Strandbakken Odd-Ivar θα βρίσκονται πίσω από την μπάρα του Barro Negro.

Ώρα: 21:00

The Clumsies

Night Shift /Guest Bartenders: Η ομάδα του Hanky Panky από το Μεξικό θα βρίσκεται πίσω από την κεντρική μπάρα ενώ στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου θα είναι ο Rum Ambassador, Ian Burrell.

Ώρα: 21:00

Odori Vermuteria di Atene

Amaro Night με τον Matteo Zed, Bar Manager του The Court από την Ρώμη.

Ώρα: 21:00

Peek A Bloom

Night Shift / Guest bartenders: Το Little Red Door από το Παρίσι (50 worlds best bars) και συγκεκριμένα οι Alex Francis & Rory Shepherd θα βρίσκονται πίσω από την μπάρα του Peek A Bloom στη Λέκκα.

Ώρα: 21:30

The Bar in Front of The Bar

Night Shift / Guest bartenders: Ο θρυλικός Erik Lorincz θα βρίσκεται στο υπέροχο The Bar in front of the bar της οδού Πετράκη με την υποστήριξη του Cocchi vermouth.

Ώρα: 20:30

Το Λοκάλι

Night Shift / Guest bartenders: Swizzle Party. Guest Shift του Danyiel Jones (Global Angostura Brand Ambassador).

Ώρα: 21:00

The Bank Job

Night Shift / Guest bartenders: That’s Y Bar Cyprus vs. World Class 2021 Greece winner Nick Ginargiros.

Ώρα: 21:00

Τρίτη 9 Νοεμβρίου

42 Bar

Night Shift / Guest bartenders: Nikosia take over 42 Barstronomy with Eminente Rum. Τα Lost & Found Drinkery και High and Wet από την Κύπρο θα βρίσκονται στις δύο μπάρες του 42. Στη μουσική ο Alexandro Galati (Dr.Cordoba).

Ώρα: 21:00

Barro Negro

Night Shift / Guest bartenders: Η Jose Cuervo η Νο1 τεκίλα στον κόσμο και τα Three Cents τα Νο1 Premium Ελληνικά mixers, σας προσκαλούν στο ultimate Paloma Party που θα πραγματοποιηθεί στο Barro Negro Athens, με guest bartending από τους Three Cents.

Ώρα: 21:00

In Love Again Athens

Night Shift / Guest bartenders: O Νίκος Ταχμάζης, Bar Manager του The Four Seasons London φτιάχνει cocktail με O/Purist.

Ώρα: 20:00

The Clumsies

Night Shift / Guest bartenders: Το The Clumsies παρουσιάζει το νέο του cocktail μενού και ταυτόχρονα φιλοξενεί τον Maestro, Salvatore Calabrese μαζί με την ομάδα του Donovan Bar στην κεντρική μπάρα. Στο basement, θα μπορείς να βρεις τον Nico de Soto, από το Mace της Νέας Υόρκης, το Danico από το Παρίσι και το Provocateur του Βερολίνου.

Ώρα: 21:00

Odori Vermuteria di Atene

Night Shift / Guest bartenders: Τρεις εμβληματικές προσωπικότητες πίσω από την ίδια μπάρα. Οι Erik Lorincz, Joe Schofield από το Schofield’s Bar και Declan McGurk από το Boatyeard Distillery θα σερβίρουν στην μπάρα του Odori.

Ώρα: 21:00

42 Barstronomy Athens

Night Shift / Guest bartenders: O Alan Glynn, Global Ambassador του Dingle Distillery θα σερβίρει cocktail στον χώρο του Angus Hudson.

Το Λοκάλι

Night Shift / Guest bartenders: O Jake Burger, Co-Founder και Master Distiller του Portobelo Road Gin, για ένα βράδυ στο Λοκάλι.

Ώρα: 20:00.

360 Cocktail Bar

Night Shift / Guest bartenders: Matusalem Rum Party με τον Diego Ferrari, Global Brand Ambassador του Matusalem.

Ώρα: 20:00

Barreldier

Night Shift / Guest bartenders: Φιλοξενείται ο Global Brand Ambassador του Montenegro Group, Rudi Carraro.

Ώρα: 20:00

Tailor’s House

Night Shift / Guest bartenders: Ο David Rios για μία guest βραδιά με το G’ Vine Gin.

Ώρα: 21:00

Upopa Epops

Night Shift / Guest bartenders: Η ομάδα του oz cocktail bar καταλαμβάνει με το van της το Upopa και θα σερβίρει cocktails με ελληνικά αποστάγματα όπως Skinos, Votanikon και Otto’s Vermouth.

Ώρα: 20:00

The Bank Job

Night Shift / Guest bartenders: O Charles Vexenat, μέλος του Global Belvedere Collective Team θα σερβίρει για ένα βράδυ στο πιο hype και fun bar του κέντρου.

Ώρα: 22:00

T5

Night Shift / Guest bartenders: Chef Daniele Zennaro και Barmanager Domenico Carella.

Ώρα: 20:00

Ipitou the bar

Night Shift / Guest bartenders: Ο Διονύσης Πηλλάτος υποδέχεται τον Τάσο Κοράκη για να δημιουργήσουν κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα.

Ώρα: 20:00

Minnie the Moocher

Night Shift / Guest bartenders: Samuele Ambrosi.

Ώρα: 20:30

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

The Clumsies

Night Shift / Guest bartenders: Ο Ago Peronne, Bar Manager του Connaught Bar από το Λονδίνο, θα βρίσκεται στο room στον πρώτο όροφο. Ταυτόχρονα, το Insider Bar Lab από τη Μόσχα θα μας φτιάχνει cocktails με O/Purist στο κεντρικό bar, ενώ στο Basement θα βρίσκεται η ομάδα του Candelaria από το Παρίσι.

Ώρα: 21:00

In Love Again

Night Shift / Guest bartenders: Kαλεσμένο το speakeasy 1930 bar από το Μιλάνο.

Ώρα: 21:00

Το Λοκάλι

Night Shift / Guest bartenders: Ο Γιάννης Μηλιώτης, Global Brand Ambassador του Axia, μας παρουσιάζει cocktails με Axia, το πρώτο Extra Dry απόσταγμα μαστίχας στον κόσμο.

Ώρα: 21:00

42 Barstronomy Athens

Night Shift / Guest bartenders: Οι Rumfellas Αλέξανδρος Γκικόπουλος και Αλέξανδρος Σουρμπάτης σε μία Tiki βραδιά με παρέα το Plantation.

Ώρα: 21:00

Barro Negro

Night Shift / Guest bartenders: Συνάντηση γιγάντων και Agave Lovers πίσω από την μπάρα του Barro Negro. Salmon Guru (Μαδρίτη), Tequila Ocho (Λονδίνο), Licoreria Limantour (Μεξικό), La Punta (Ρώμη), Three Donkeys (Τήνος).

Ώρα: 21:00

A for Athens

Night Shift / Guest bartenders: Μία βραδιά με guest bartenders τους Riccardo Rossi από το Freni e Frizioni και Patrick Pistolesi από το Drink Kong.

Ώρα: 21:00

Odori Vermuteria di Atene

Night Shift / Guest bartenders: Η ομάδα του Locale από την Φλωρεντία πίσω από την μπάρα του Odori.

Ώρα: 21:00

Tiki Athens

Night Shift / Guest bartenders: After Bar Show Party με μία σειρά από ενδιαφέροντα guest shifts, σε συνεργασία με τις μπύρες Blame the Sun. Ταυτόχρονα θα γίνει και το λανσάρισμα των νέων ελληνικών λικέρ του Γιάννη Πετρή, Ponny & Jigger.

Ώρα: 21:00

Tailor’s House

Night Shift / Guest bartenders: Ο Global Ambassador του Luxardo, Gareth Franklin θα βρίσκεται στο όμορφο bar της πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Ώρα: 21:00

Chelona Bar

Night Shift / Guest bartenders: Οι νικητές του Metaxa Twelve Competition μας παρουσιάζουν τα cocktail τους.

Ώρα: 22:30.

Noel

Night Shift / Guest bartenders: Τα brands Belvedere, Eminente και Volcan Mi Tierra μαζί με το Mr Fox από τη Γλυφάδα στήνουν ένα pop up στην καρδιά του κέντρου, στο Noel.

Ώρα: 21:00

The Bank Job

Night Shift / Guest bartenders: Από τη Θεσσαλονίκη, το Gorilla Bar πηδάει πίσω από την μπάρα του Bank Job και σερβίρει υπέροχα cocktails.

Ώρα: 21:00

Che Cocina y Barra Sudamericana

Night Shift / Guest bartenders: Ο διάσημος για τα flair του Matteo Melara θα βρίσκεται στο Che.

Ώρα: 21:00

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Tiki Athens

Night Shift / Guest bartenders: Οι bartenders Mario Farulla και Julio Cabrera καακτούν την μπάρα του Tiki Athens στο Κουκάκι.

Ώρα: 21:00