ΠΟΤΟ

Γνώρισε την πρώτη online πλατφόρμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο αλκοόλ

Το sipit προσφέρει μία εντελώς νέα υπηρεσία με το ποτό να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η πρώτη online πλατφόρμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο αλκοόλ είναι γεγονός. Μπορείς να επιλέξεις εύκολα τα ποτά που επιθυμείς μέσα από μία πλειάδα επιλογών και να κανονίσεις την παράδοση εντός μίας ώρας ή και αργότερα στο σπίτι, στο γραφείο του ή οπουδήποτε θέλεις.

Το sipit δημιουργήθηκε από μία ομάδα δραστήριων ανθρώπων που ασχολείται χρόνια με το αλκοόλ, πιστεύει στην υπεύθυνη κατανάλωσή του και δε σταματάει να ψάχνει τρόπους να το φέρει σε όλα τα σπίτια.

Ο Νικόλας Σμυρλάκης, γνωστός μέσω του επιτυχημένου Ελληνικού brand Roots premium spirits, μαζί με τον Βασίλη Καλαντζή, της εταιρείας διανομής Granikal και των Three cents, τον Αλέξανδρο Λίγγρη, web designer και founder της Radical Elements, τον Ιουστίνο Σαρρή, επιχειρηματία και σύμβουλο start ups και τέλος τον Χρήστο Σπυρόπουλο, portfolio manager και συνιδιοκτήτη του wine bar, Junior does wine, είναι η ομάδα που οραματίστηκε και υλοποίησε αυτή την καινοτόμο, για τα ελληνικά δεδομένα, ιδέα πίσω από το sipit. Την ομάδα συμπληρώνει η Χριστίνα Τσόγκα, sommelier και product curator, καθώς και η Ελεάνα Λινοξυλάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας.

Τι είναι το sipit

sipit

Το sipit είναι η πρώτη online πλατφόρμα (www.sipit.gr και σύντομα εφαρμογή sipit) στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο αλκοόλ. Μπορείς να επιλέξεις εύκολα τα ποτά που επιθυμείς μέσα από μία πλειάδα επιλογών (πάνω από 2000 προϊόντα) με πλούσιο υλικό που περιλαμβάνει προτάσεις από ειδικούς (sommelier, bartenders κλπ), συνδυασμούς (food pairing), εφαρμογές υπολογισμού ποσοτήτων (party calculator), συνταγές για cocktail κλπ και να κανονίσεις παράδοση εντός μίας ώρας ή και αργότερα στο σπίτι, στο γραφείο του ή οπουδήποτε επιθυμείς.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο καταναλωτής συνδέεται με τους προμηθευτές αλκοολούχων ποτών και μερικές από τις γνωστότερες κάβες, με το sipit να του προσφέρει μία εντελώς νέα υπηρεσία, με επίκεντρο το ίδιο το ποτό. Στόχος του sipit είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στον συντομότερο δυνατό χρόνο ώστε να καλύπτεται η άμεση ανάγκη του καταναλωτή.

Aυτό που ξεχωρίζει το sipit από τις υπόλοιπες πλατφόρμες διανομής στο σπίτι, είναι η εξειδίκευση αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο που προέρχεται από επαγγελματίες που αγαπούν το αλκοόλ και γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους.