ΦΑΓΗΤΟ

Η πίτσα ζυμαρικών βάζει τέλος στο δίλημμα ‘μακαρόνια ή πίτσα’

Η νέα πρόταση στο μενού ενός εστιατορίου στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως ήρθε για να στοιχειώσει τα πιο πεινασμένα μας όνειρα.

Πόσες φορές έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση για να παραγγείλετε ιταλικό φαγητό; Και πόσες φορές εσύ και οι φίλοι σου έπρεπε να πάρετε θέση στο δίλημμα, μακαρόνια ή πίτσα;

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και η αλυσίδα εστιατορίων Hungry Horse στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στα διλήμματα και να ετοιμάσει μια νέα πρόταση στο μενού της με άρωμα Ιταλίας. Η πρόταση αυτή, λοιπόν, θα περιλαμβάνει και τα δύο. Και μακαρόνια και πίτσα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μακαρόνια μέσα στην πίτσα.

Το νέο πιάτο των εστιατορίων ονομάζεται ‘Lasagne-in-a-Pizza’ και ουσιαστικά πρόκειται για το διάσημο ιταλικό φαγητό με τα λαζάνια μπολονέζ, το οποίο σερβίρεται πάνω σε μια κλασσική πίτσα μαργαρίτα, με μια δεύτερη τέτοια πίτσα να το σκεπάζει από πάνω.

πίτσα ζυμαρικών Hungry Horse

Και αν ακόμα δεν ήρθες σε έναν οργασμό πείνας με αυτό που σου περιγράφουμε, θα πρέπει να σημειώσεις πως το συγκεκριμένο γεύμα συνοδεύεται από μια μερίδα τηγανιτές πατάτες, αλλά και μια κόκκινη σάλτσα για να τις βουτάς.

Περιμένουμε με αγωνία (και με λίγα σάλια να πέφτουν από το σαγόνι μας) να δούμε τη συγκεκριμένη κίνηση και σε εστιατόρια στη χώρα μας. Τι; Όχι;