ΠΟΤΟ

Και αυτοί οι 6 φιναλίστ του World Class είναι υπέροχοι

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι έξι που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα του ελληνικού τελικού του World Class Bartender of the Year 2015.

Όπως είχαμε πει στο κείμενο με το οποίο έκλεινε η διαδικασία του judging για το δεύτερο κύμα του World Class Bartender of the Year 2015, οι Tristan Stephenson και Justin Smyth θα κατέληγαν σύντομα στα ονόματα εκείνων που θα κέρδιζαν μία θέση στον ελληνικό τελικό. Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν επίσημα τα ονόματά τους και πλέον έχουμε τη δωδεκάδα του ελληνικού τελικού.

Οι έξι που αναδείχθηκαν από το δεύτερο κύμα με θεματική ενότητα “Cocktails and the Written Word” είναι – με αλφαβητική σειρά – οι:

Δήμητρα Αντωνακοπούλου – “La vie en roche” – 360 Cocktail Bar

 

Νίκος Αρσλάνογλου – “Less formal” – Shark

 

Tάσος Γιέχος – “Symposium”-  Selini

 

Tεό Καϊσίδης – “Jabbewocky”  Osterman

 

Βαγγέλης Προυσαεύς – “Spring to remember” – Hakkasan

 

Λορέτα Τόσκα – “Chapter No.Ten” – Theory Bar

 

Οι 6 φιναλίστ θα συναντήσουν τους Δημήτρη Γούζιο, από το “Mosaiko bar” της Γλυφάδας, Στέφανο Δραγανιδάκη, από το “The Dalliance House”στην Κηφισιά, Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, από το “Theory Bar” στο Χαλάνδρι, Δημήτρη Μανγκλάρη, από το “Tokyo Bar” στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Μπάκουλη, από το “The Clumsies bar” στην Αθήνα και Κώστα Χατζηαββά, από το “Recipe Bar” στην Κηφισιά, στον ελληνικό τελικό που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Μάθε όλες τις εξελίξεις και την πορεία προς τον ελληνικό τελικό του φετινού World Class μέσα από τη σελίδα του World Class Greece στο Facebook αλλά και από τα hashtag #worldclassgreece