Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson
QUIZ

Μαντεύουμε την ηλικία σου, ανάλογα με το φαγητό που σου αρέσει

Είμαστε ό,τι ηλικία τρώμε. Ή κάπως έτσι.

Το φαγητό μπορεί να δείξει πολλά για τον άνθρωπο, είμαστε ό,τι τρώμε και τα σχετικά. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο κουίζ που ετοιμάσαμε, μπορεί να δείξει και την ηλικία. Αν απαντήσετε με ειλικρίνεια φυσικά. Από την άλλη, γιατί να απαντήσετε ψέματα σε ένα τέτοιο κουίζ; Τι συμφέρον έχετε; Ποιος σας βλέπει; Ποιος σας κρίνει; Κανείς.

Μάλλον περιττή η συμβουλή μας για την ειλικρίνεια. Πείτε και ψέματα δηλαδή! Τι μας νοιάζει εμάς; Κάποιες γραμμές προσπαθούμε να γεμίσουμε, μέχρι να συμπληρωθούν 200 λέξεις για τον πρόλογο. Οπότε συγχωρήστε μας και αν είπαμε μια κουβέντα παραπάνω. Νερό κι αλάτι! Νερό κάτω από τη γέφυρα, που λένε και οι  Άγγλοι.

Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τόσα ερωτηματικά και τόσα θαυμαστικά σε ένα κείμενο, ας βάλω καλύτερα μία άνω τελεία· ξεχασμένο σημείο στίξης. Το κατάργησε το ίντερνετ. Να που το βάλαμε όμως σε αυτόν εδώ τον πρόλογο. Θα κοιμηθεί χαρούμενο απόψε. Πού ήμασταν όμως;

Να, εδώ λοιπόν σε αυτό το κουίζ θα βρείτε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν το φαγητό και τα παρεμφερή του όπως τον καφέ, το κοκτέιλ κ.ο.κ. Φτάσαμε και τις 200 λέξεις με τούτα και με κείνα, οπότε μπορούμε πλέον να σας πούμε να:

Κάντε το κουίζ: