ΦΑΓΗΤΟ Θα βάλεις τα κλάματα με την pizza του Coupepe Αυτό το μαγαζί στην Πεντέλη φτιάχνει μια από τις καλύτερες πίτσες στην Αθήνα και σε κάθε μπουκιά δακρύζεις σαν μωρό από την νοστιμιά της. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΠΡΙΤΖΙΩΤΗΣ 6 ΙΟΥΝ 2015
ΦΑΓΗΤΟ Τα γεμιστά ήταν ανέκαθεν ο βασιλιάς των σπιτικών φαγητών Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος για το φαγητό που είναι τόσο καλό που τρώγεται και κρύο. Για το απόλυτο σπιτικό φαγητό. Για τα γεμιστά (χωρίς κιμά). ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 2 ΙΟΥΝ 2015
ΠΟΤΟ Η φάση είναι Παλαιό Φάληρο Η εκδίκηση των Νοτίων. Η φάση είναι Falifornia, ή αλλιώς Παλαιό Φάληρο. Πάει και τελείωσε. ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ 30 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ Κύριε bartender, μας κακομαθαίνετε στο Spoiled Εκεί στην Δάφνη υπάρχει ένα μαγαζί που έχει cocktail που θα ζήλευαν πολλά μαγαζιά. Γιαυτό και έχει μαζέψει όλο τον κόσμο της περιοχής και όχι μόνο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΠΡΙΤΖΙΩΤΗΣ 30 ΜΑΙ 2015
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ο άντρας τα θέλει όλα εύκολα και στην κουζίνα Ακόμα κι αν το φαγητό δεν σου το φέρνουν στο πιάτο, θες όλα τα άλλα να σου τα φέρουν ακριβώς εκεί. Στο πιάτο. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ 27 ΜΑΙ 2015
ΦΑΓΗΤΟ To Charlie -sip of vintage- δεν είναι ένα ακόμα cocktail bar Η Δώρα Τσαμπάζη επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη ένα καινούριο μπαρ, που δεν μοιάζει με όλα τα άλλα, και ούτε θέλει να μοιάσει ποτέ. ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ 27 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ Η φάση είναι Κυψέλη- Part 1 Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Η φάση ήταν, είναι και θα είναι Κυψέλη. ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ 23 ΜΑΙ 2015
ΦΑΓΗΤΟ Στο Join the Juice θα μάθεις τι εστί χυμός Η Δώρα Τσαμπάζη μας συστήνει έναν κόσμο γεμάτο φρούτα και φυσικούς χυμούς στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ 21 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ To B-κουτί φέρνει το Moulin Rouge στο ποτό σου Διακόσμηση παριζιάνικη, αέρας Λονδρέζικος, κέφι αθηναϊκό σε ένα bar στην Νέα Φιλαδέλφεια που στον 9ο χρόνο του, τείνει να γίνει κλασσικό. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΠΡΙΤΖΙΩΤΗΣ 17 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ Η φάση είναι Βριλήσσια Guess who's back? Η στήλη που όλοι αγαπήσαμε -πλην της διαιτολόγου μου-. Προχωράμε ακάθεκτοι από το Μπουρνάζι στα Βριλήσσια. ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ 16 ΜΑΙ 2015
ΦΑΓΗΤΟ Τα πασίγνωστα σουτζουκάκια της ‘Διάβασης’ Η Δώρα Τσαμπάζη γράφει για τα πιο γνωστά και πιο νόστιμα σουτζουκάκια της Θεσσαλονίκης. ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ 14 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ Ο Mr Peacock είναι ένα παγώνι διαφορετικό από τα άλλα Πήγαμε στο νέο all day bar του Χαλανδρίου και βρήκαμε ένα παγώνι σε μια αυλή που με τα cocktail του, την αύρα του και την ατμόσφαιρα του σε εντυπωσιάζει. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΠΡΙΤΖΙΩΤΗΣ 13 ΜΑΙ 2015
ΠΟΤΟ Η φάση είναι Μπουρνάζι Ντύθηκα, στολίστηκα, παρφουμαρίστηκα και εγένετο η φάση Μπουρνάζι. Απογείωση. ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ 9 ΜΑΙ 2015
ΜΠΑΡ To Underdog στο Θησείο μόνο outsider δεν είναι Μπήκαμε στο νέο cafe bar λίγες ώρες πριν ανοίξει και εντυπωσιαστήκαμε σε όλα τα επίπεδα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΠΡΙΤΖΙΩΤΗΣ 9 ΜΑΙ 2015
ΦΑΓΗΤΟ Στο ‘Μεζέ Μεζέ’ θα τα δεις όλα από το πρώτο ημίχρονο Η Δώρα Τσαμπάζη ανακαλύπτει ένα μεζεδοπωλείο στην Θεσσαλονίκη, όπου ο καθένας αγγίζει τις αντοχές του και τα προσωπικά του όρια στο φαγητό. ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ 8 ΜΑΙ 2015