ΦΑΓΗΤΟ

Τα Restaurant 100 Awards επιστρέφουν με την 5η διοργάνωσή τους

Έρχονται τα Restaurant 100 Awards, μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και περίσταση.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ανακοινώνονται τα 100 κορυφαία εστιατόρια που διακρίνονται φέτος στα Restaurant 100 Awards.

Στην πέμπτη τους διοργάνωση, και επειδή η χρονιά που πέρασε ήταν σαφώς ασυνήθιστη, τα Restaurant 100 τροποποιούν τις φετινές κατηγορίες βράβευσης ως εξής:

  • Top 20 Chefs
  • Top 20 New Restaurants
  • Top 20 All-Τime Classic Restaurants
  • Top 10 Feel-Good Restaurants
  • Top 10 Out of the Box Dining Experiences
  • Top 10 Wine & Drinks Culture
  • Top 10 Streetfood

Η βραδιά της τελετής απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, θα έχει ως θέμα της τις «Ιστορίες Καραντίνας». Δέκα κορυφαίοι chefs θα μοιραστούν επί σκηνής μια ξεχωριστή προσωπική ιστορία που βίωσαν στο εστιατόριο ή την κουζίνα τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το μάθημα που άντλησαν από αυτήν.

Κάποιες ιστορίες είναι κωμικές και άλλες δραματικές. Κάποιες αποτυπώνουν απίστευτες εμπειρίες και συμβάντα, αλλά όλες είναι αληθινές. Από μέσα τους γεννήθηκαν νέα πιάτα, νέες ιδέες και τάσεις που επηρεάζουν το τι θα απολαμβάνουμε στα εστιατόρια μετά την πανδημία.

Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Hotel & Restaurant της Boussias Communications με χορηγούς την Delifrance και την Provil.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Restaurant 100 Awards μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα των βραβείων, www.restaurant100.gr.