ΦΑΓΗΤΟ

Το cloud bread είναι η νέα τρέλα στο Tik Tok και είναι πανεύκολο

Ένας είδος ψωμιού με μόλις τρία υλικά έχει κάνει εκατομμύρια χρήστες να δοκιμάσουν τη συνταγή.

Πρώτα ήταν ο dalgona coffee, τον οποίο δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε χωρίς κανέναν δισταγμό πως δεν πιάνει μία μπροστά στον δικό μας φραπέ. Τώρα είναι το cloud bread, η αλλιώς η νέα τρέλα που έχει κατακλύσει τον μαγικό (μπορεί και όχι) κόσμο του Tik Tok.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες. Για την ακρίβεια στις 27 Ιουλίου όταν ο χρήστης @linqanaaa ανέβασε στο λογαριασμό του μια συνταγή από ένα αφρώδες είδος ψωμιού, για το οποίο χρειαζόταν μόλις τρία υλικά.

Ασπράδια αυγών, κορν φλάουρ και ζάχαρη. Το αποτέλεσμα για κάποιο λόγο εντυπωσίασε το κοινό της πλατφόρμας.

Και το όνομα αυτού ‘cloud bread’. Κυρίως γιατί αυτό το κάτι σαν ψωμί που ετοιμάζεται μοιάζει με σύννεφο. Όσο για τη συνταγή; Απλά αναμειγνύεις αυτά τα τρία υλικά σε ένα μπολ, το βάζεις σε ένα ταψί και στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά στους 150 βαθμούς.

Το video με το cloud bread το είδαν περισσότερα από 4 εκ. άτομα και αμέσως ξεκίνησαν τις παρασκευές. Βέβαια, υπήρχαν και αρκετοί που θέλησαν να πρωτοτυπήσουν, βάζοντας στο μείγμα τους χρωστικές ή μπισκότα oreo, βγάζοντας ένα διαφορετικό (και πολύχρωμο) αποτέλεσμα.

@soflofooodie CLOUD BREAD WITH A TWIST 💙🍫 adapted from @linqanaaa ##cloudbread ##RamsayReacts ##fyp ##viral ##tiktokfood ##blue ##ChiliDogYum ♬ Renee – Sales

Τρέλα είναι, θα περάσει. Πάντως αν έχεις λογαριασμό στο Tik Tok κάνε μια βόλτα κι από το προφίλ του Oneman. Μπορεί να μην έχουμε φτιάξει (ακόμα) cloud bread, αλλά σου έχουμε ετοιμάσει αρκετά ωραία φρέσκα πραγματάκια.