Shutterstock
ΦΑΓΗΤΟ

Το κανάλι στο YouTube με το πιο κολασμένο φαγητό εκεί έξω

Το κανάλι του YouTube 'Beard Meets Food' έχει μούσια και πάρα πολύ φαγητό.

Πολύ γιουτούμπ αυτήν την περίοδο. Μιλάμε για ΠΟΛΥ γιουτούμπ. Μιλάμε για τόσο γιουτούμπ που ενδέχεται μετά το τέλος αυτής της έγκλειστης περιόδου να βγεις έξω και στην πρώτη ερώτηση που θα σου κάνει κάποιος περί του θέματος να απαντήσεις “γιουτούμπ; Α ΝΑΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΟ”.

Για τόσο γιουτούμπ μιλάμε. Λογικό και επόμενο λοιπόν, όταν βλέπεις τόσο αναθεματισμένο γιουτούμπ να καταλήγεις σε μέρη, σε βίδεα και σε κανάλια που υπό άλλες, πιο κανονικές συνθήκες δεν θα περνούσες ούτε απόξω.

Κάπως έτσι, ένα βαρετό απόγιομα της προηγούμενη εβδομάδας, κατέληξα στο μαγικό κανάλι του Beard Meets Food. Σε περίπτωση που κάποιοι και κάποιες έχετε πάρει κάποιο πτυχίο αγγλικών, ΝΑΙ το κανάλι έχει μούσια, ΝΑΙ το κανάλι έχει φαγητό.

Βασικά, για να απλουστεύσω το πράγμα ακόμα περισσότερο, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε μούσι και για οποιαδήποτε μασαμπούκα. Μιλάμε για τον νούμερο ΕΝΑ competitive eater της Αγγλίας και έναν από τους καλύτερους του κόσμου (στο νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης) και μιλάμε για ένα σωρό food challenges, καθώς και διαγωνισμούς φαγητού.

Διότι σε περίπτωση που αυτό ΔΕΝ το ξέρατε, οι διαγωνισμοί φαγητού και οι ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ είναι μια πραγματικότητα και όχι κάτι που ονειρεύτηκα χθες βράδυ για να γράψω αυτό το κείμενο.

Ο μουσάτος Beard Meets Food που λέτε ΕΧΕΙ μούσι και ΤΣΑΚΙΖΕΙ φαγητό. Ταξιδεύει από εστιατόριο σε εστιατόριο και ΤΙΜΩΡΕΙ. ΕΚΘΕΤΕΙ. Αρπάζει από τον λαιμό food challenges που φαντάζουν για τους απλούς θνητούς «βουνά» και τους αλλάζει τον αδόξαστο.

Εδώ άλλωστε είναι και το σημείο που κολλάς. Διότι δεν μιλάμε για έναν τύπο με φάτσα αγριάνθρωπου, που ζυγίζει 450 κιλά και ο οποίος με βαρύ βήμα και ακόμα πιο βαρύ βλέμμα κάθεται να φτυαρίσει στην στομάχα του οτιδήποτε τοποθετηθεί μπροστά του. Όχι.

Εδώ μιλάμε για έναν απόλυτα ευπαρουσίαστο τύπο, που αν τον έβλεπες στην αθήνα θα έλεγες ότι ίσως και να ήταν μπασίστας σε stoner μπαντα, να κάθεται με αφοπλιστική ευγένεια στα εστιατόρια που επισκέπτεται και να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ γιγάντιες ποσότητες φαγητού, πάντα χαμογελαστός, συνήθως χωρίς να ιδρώνει και με σχολιασμό τόσο χαλαρό που θα νόμιζες ότι έχει πάει για χαλαρό καφέ.

Την εικόνα συμπληρώνει η σύντροφός (η επονομαζόμενη Mrs Beard) του λεβένδη μας σε ρόλο αφανούς αλλά ΟΧΙ μουγκής ηρωίδας, καθώς «χρωματίζει» τα βίντεο με τις ατάκες της, οι οποίες είναι κυρίως σεξουαλικού χαρακτήρα (με αγαπημένο της θέμα, τις όχι και τόσο καλές επιδόσεις του συντρόφου της, μιλάμε για τέτοιο τρολ), ειδικά όταν φτάσει η ώρα να φάει ο μουσάτος κάποιο μικρό ή μεγάλο λουκάνικο.

Θα μου πείτε τώρα (και δικαίως): καλά ρε φίλε, κάθεσαι και βλέπεις έναν τύπο να τρώει το καταπέτασμα; ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ;

Για να μην τα πολυλογώ: ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Αν και δεν μπορώ να ορίσω ακριβώς το γιατί. Είναι μια συλλογή παραγόντων. Είναι το ότι κάποια από τα ΚΤΗΝΩΔΗ πιάτα που τρώει με ‘γαργάλισαν’ και μένα ως θέαμα, αν και θα έτρωγα με το ζόρι το 1/3 από ό,τι κατεβάζει εκείνος:

Είναι πως τον βρίσκω εθιστικό σαν θέαμα τον κιαρατά. Από την μια να χαμογελάει και να κάνει πλακίτσα και από την άλλη να ΕΚΑΦΑΝΙΖΕΙ τρια γιγάντια μπουρίτο λες και είναι πασατέμπος:

Είναι πως κάποια challenges είναι πραγματικά τερατουργήματα φτιαγμένα από ένα άρρωστο μυαλό, αλλά ο ήρωάς μας τα αντιμετωπίζει με αφοπλιστική συμπεριφορά “έλα μωρέ, τι να μας πουν κι αυτά”

Είναι πως δεν έχει θέμα τι είδους θεματική έχει το challenge. Και μπέργκερ και ψητά και μπριζόλες και πατάτες και κάρι και πίτσες, αλλά ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ:

Είναι πως δεν μασάει, ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ:

Και εν τέλει είναι και το άλλο. Το πραγματικά ΠΙΟ εντυπωσιακό όλων. Ότι όταν δεν του βρίσκεται κάποιο πρόχειρο food challenge, o ΕΠΙΚΟΣ αυτός τύπος ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, όπως αυτό ΕΔΩ, με το οποίο ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ μια θάλασσα από μπισκοτα. ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ:

Αν δεν σας έπεισα μετά από τόσα βίδεο, τότε τι να σας πω. Πηγαίνετε να φάτε μια χόρτα. ΩΧΟΥ.