ΠΟΤΟ

Το Rolling Show Party δίνει φαντασία στις Τετάρτες σου

Αυτό είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα πάρτι και που μας “ανάγκασε” να σου γράψουμε για αυτό.

Με μία πληθώρα επιλογών στην νύχτα, με άπειρα bar και μικρά club να ξεπετάγονται εν μέσω κρίσης, με το πορτοφόλι σου να μην αντέχει άπειρες εξόδους την εβδομάδα και με τα κυριλέ club να αργοπεθαίνουν, αυτό που ψάχνεις σε κάθε σου έξοδο είναι εκείνο το στοιχείο που θα κάνει την διαφορά. Εκείνο που θα σε κάνει να αποκτήσεις ένα νέο στέκι, να υποκλιθείς σε έναν dj ή να ακολουθήσεις πιστά μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν party.

Κι αυτό που γίνεται κάθε Τετάρτη στο Joker Wonderclub (Κύπρου 57, Γλυφάδα), έχει αυτό το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά που το διοργανώνουν έχουν δημιουργήσει ένα θεατρικό σκηνικό για το Rolling Show Party στον υπέροχα στημένο χώρο του club που τους φιλοξενεί. Ένα σκηνικό που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και σε προκαλεί να συμμετέχεις.

 

Την προηγούμενη χρονιά ήταν απλά μια παρέα παιδιών. Λίγο αργότερα έκαναν τα Rolling Stone party. Πριν δύο μήνες η πληροφορία ήταν άκρως συγκεχυμένη. Θα παίζει ο Chris Child. Ναι και το διοργανώνουν ο Πέτρος Σουσανιάν και η Ιφιγένεια Γεωργαλή. Ναι οκ. Και είναι hosts o Πάνος Μυλωνάς, η Βίλλυ Φατούρου, ο Ντίνος Νάτσος και η Ελίνα Καντζά.

Προφανώς και δεν ξέρεις τους περισσότερους από αυτούς. Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Γιατί αυτό που σε νοιάζει εσένα που θα βρεθείς μία Τετάρτη βράδυ στην Γλυφάδα και το party τους, είναι ότι αυτά τα 7 παιδιά έχουν ετοιμάσει για εσένα μία πολύ διαφορετική βραδιά. Πιο ατμοσφαιρική, πιο ζωντανή, πιο απροσδόκητη.

Με βγαλμένες από εποχές burlesque κοπέλες στο bar (μοιάζει λίγο στην Τζένη Θεωνά η κοπέλα, να τα λέμε αυτά)

 

την υποδοχή

 

και το σέρβις

 

Με τον Chris Child (respect και τέτοια) στα decks

 

Με live performances

 

Με ζογκλερικά

 

Με τις σωστές χορεύτριες (Ρόζα) για το party

Με φωτιές

 

και άλλα εύφλεκτα υλικά (ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτό)

 

Με ταχυδακτυλουργούς

 

Με φιγούρες που κεντρίζουν την προσοχή

 

Και με πολύ κόσμο να “χαρίζει” τις Τετάρτες του στο party

 

Ποιο party; Α ναι, αυτό εδώ.