ΠΟΤΟ
SPONSORED

Το τέλειο δώρο Χριστουγέννων έχει κεχριμπαρένιο χρώμα

Ένα single malt 10 ετών, τόσο ξεχωριστό που θυμίζει θάλασσα. Το Talisker.

Όσο περνούν τα χρόνια συνειδητοποιώ ότι ίσως και να αποτελεί παράδοση. Μία μακρά παράδοση που κανείς δεν την έχει δει πουθενά γραμμένη, κανείς δεν την έχει μεταλαμπαδεύσει προφορικά αλλά περνάει από γενιά σε γενιά με πράξεις. Η παράδοση του να πίνεις τα Χριστούγεννα ουίσκι και να παίρνεις δώρο ένα καλό απόσταγμα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Ίσως να φταίει που την περίοδο των γιορτών όλα είναι πιο λαμπερά, πιο φωτεινά και όλοι μας έχουμε ανεβασμένη διάθεση. Θέλουμε να απολαύσουμε ένα καλό, γευστικό και μοναδικό απόσταγμα ή να το κάνουμε δώρο στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Θέλουμε να βιώσουμε λίγη πολυτέλεια στη ζωή μας και αυτό μόνο ένα απόσταγμα μπορεί να μας το προσφέρει. Το ουίσκι και συγκεκριμένα ενα single malt scotch whisky είναι ένα δώρο που μπορεί να εκπληρώσει όλα αυτά.

Στα μάτια μας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για δώρο από το Talisker 10 year old. Ένα ουίσκι τόσο μοναδικό, τόσο ιδιαίτερο που θα κάνει τον αποδέκτη του δώρου να εντυπωσιαστεί και να γεμίσει χαμόγελα. Ένα ουίσκι που προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στα Highlands και το νησί του Skye.

Το Talisker έχει βαριά ιστορία η οποία συμβαδίζει με εκείνη του νησιού του Skye. Ένα απομονωμένο νησί με κατοίκους προσκολλημένους στην παράδοση το οποίο ίσως να μην το γνωρίζαμε ποτέ αν δεν υπήρχε το Talisker. Όμως ιδιαίτεροι δεν ήταν (και είναι) μόνο οι κάτοικοί του αλλά και το terroir του αφού το νερό που χρησιμοποιείται για την απόσταξη είναι μοναδικό, το πλούσιο σε τύρφη υπέδαφος αλλά και η θάλασσα που είναι τόσο κοντά στο αποστακτήριο το κάνουν το πιο ξεχωριστό δώρο.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ένα γευστικό προφίλ που μόλις απελευθερωθεί από το μπουκάλι δημιουργεί αναμνήσεις. Κεχριμπαρένιο χρώμα, πιπεράτη γεύση, έντονο ιώδιο και θαλασσινός χαρακτήρας. Όλα αυτά ταιριάζουν τέλεια με τα φρεσκοκομμένα στρείδια όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε μαζί με 20 αναγνώστες μας στο Noel. Εκεί με ακολουθώντας τις οδηγίες της Digaeo Brand Ambassador, Χρυσάνθη Μπίζιου, γνωρίσαμε το Talisker αλλά και το ιδιαίτερο Oyster Ritual.

Οι αναγνώστες μας είχαν την τύχη να λάβουν ένα Talisker 10 Υear Οld σαν δώρο για να το απολαύσουν στο σπίτι τους είτε με τη συνοδεία στρειδιών είτε σκέτο. Όμως αν θες και εσύ να κάνεις ένα δώρο σε κάποιον που λατρεύει τα σπάνια και ιδιαίτερα αποστάγματα, είτε να κάνεις δώρο στον εαυτό σου τότε το single malt ουίσκι Talisker 10 Year Old είναι η επιλογή σου.

Έντονα αρώματα καπνού και τύρφης στη μύτη μαζί με νότες θαλασσινού αλατιού. Μόλις το πλησιάζεις στο στόμα σου και πίνεις την πρώτη γουλιά γλυκά και ξηρά φρούτα, έντονες γεύσεις βύνης κριθαριού, καπνός και πιπέρι συνθέτουν το πολύπλοκο χαρακτήρα του.

Το Talisker 10 Year Old ωριμάζει σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια και είναι ένα σκωτσέζικο single malt ουίσκι για ουρανίσκους που θέλουν το κάτι διαφορετικό, αγαπούν τον καπνιστό χαρακτήρα και επιθυμούν να αυξήσουν τη συλλογή τους. Ένα ουίσκι που είναι μια τέλεια επιλογή δώρου για ξεχωριστούς φίλους.

#Talisker #MadeByTheSea

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών.