HOT RIGHT NOW

Έχει πλάκα να είσαι 22 ετών, bisexual, supermodel και ηθοποιός

Οι έξι σούπερ ντούπερ ταινίες στις οποίες θα παίξει φέτος η νέα μούσα του Luc Besson, Cara Delevingne, μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε μαζί της.

Πάνε 30 μήνες από τότε που μιλήσαμε για πρώτη φορά για τα έξοχα φρύδια της νέας Kate Moss. Τότε που ήταν απλά η πρώην του Harry Styles, κολλητή της Rihanna, μούσα της Victoria Beckham, καψούρα του Bieber (την είδε σε ένα show της Victoria’s Secret) και ‘σύζυγος’ της Rita Ora (φορούσε t-shirt που έλεγε ακριβώς αυτό).

 

Πλέον είναι σχεδόν γελοίο το πόσο ψηλά και πόσο μακριά έχει φτάσει η μικρότερη από τις τρεις αδελφές Delevingne (τα βρετανικά tabloid τις έχουν ονομάσει ‘Το τρίο δυναστεία’, χαρακτηρίζοντας τις πιο διαβόητα αριβίστριες και από τις αδελφές Middleton).

 

Ας ξεκινήσουμε με τον κύκλο της. Με την Kate Moss, που κάποτε φωτογραφήθηκαν μαζί γυμνές, δεν μιλιούνται επειδή η Cara, που ποτέ δεν αισθάνθηκε μοντέλο, αποφάσισε να τα ‘σπάσει’ με το πρακτορείο τους προκειμένου να αφοσιωθεί στην υποκριτική.

 

Πλέον μοντελο-κολλητή της είναι η Kendal Jenner, με την οποία φωτογραφήθηκε καβάλα για το Love. Το μοναδικό δηλαδή μοντέλο που έχει περισσότερους followers από εκείνη στα social media. Και εκείνο με το οποίο φημολογείται έντονα ότι θα συμπρωταγωνιστήσει σε reality. Κάτι σαν το Simple Life της Paris Hilton για την γενιά του instagram. Με άλλα λόγια, έκανε upgrade.

 

Επίσης, το κορίτσι με το tatoo ‘Made in England’ κάτω από το αριστερό πόδι της και την ηρωινομανή μητέρα, άλλαξε και ‘σύζυγο’. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue, παραδέχθηκε επίσημα πως είναι bisexual και, επιπλέον, πως είναι φουλ ερωτευμένη με την Annie Clark (βλέπε St. Vincent), με την οποία διατηρεί μόνιμο δεσμό.

 

Κάτι που κάτι είχαμε πάρει πρέφα, λέμε τώρα εμείς, από τις δεκάδες φωτογραφίες της που την δείχνουν να φιλιέται με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Όπως την Sienna Miller.

 

Την ‘αθώα’ Selena Gomez η οποία, σε κάποιες διακοπές όπου την φιλοξενούσε στο γιοτ της, έπεσε θύμα της τσαχπινο-γοητείας της.

 

Και φυσικά την Michelle Rodriquez, με την οποία έβγαινε/ ήταν φίλες για αρκετό καιρό (το διάστημα μετά τον θάνατο του Walker, όταν η σταρ των Fast & Furious είχε δηλώσει ότι είχε βγει εντελώς εκτός ελέγχου). Πολύ καλές φίλες, όπως αποδεικνύουν οι παρακάτω παπαρατσικές φωτό.

 

Αν η Cara, νονά της οποίας είναι η Joan Collins, λέει όντως αλήθεια για την σεξουαλικότητά της και δεν είναι απλά μέρος του σχεδίου της για παγκόσμια κυριαρχία, τότε μιλάμε -όσον αφορά το μέγεθος των ονομάτων που έχει στο πλευρό της- για μια θηλυκή Di Caprio.

Επίσης καλό θα ήταν, λέω εγώ τώρα, να περάσει μια βόλτα ο Johnny Depp από τα γυρίσματα του London Fields, εκεί που η εγγονή του εκδότη του The Queen magazine και κόρη ενός κτηματομεσίτη με το παρατσούκλι ‘Piranha Teeth’ (εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα του) συμπρωταγωνιστεί με την -επίσης bisexual- νέα σύζυγό του, Amber Heard.

 

 

Μιλάμε για μια ‘σαγηνεύτρια’ παγκόσμιας κλάσης. Εξού και ήταν η ιδανική επιλογή για να παίξει τον αντίστοιχο ρόλο (της Enchantress) στο πολυαναμενόμενο Suicide Squad δίπλα στην Margot Robbie.

 

 

Έναν από τους έξι high profile ρόλους που έκλεισε η πρώην ντράμερ και κιθαρίστρια (που αρνήθηκε κλειστό συμβόλαιο να κυκλοφορήσει δυο album) μέσα στο 2015. Την έχουμε ήδη δει την μυστηριώδη γειτόνισσα στο Paper Towns και, ως το τέλος του χρόνου, θα την δούμε στα Tulip Fever, Kids in Love και -ως γοργόνα- στο Pan δίπλα στον Hugh Jackman.

 

Έξι ρόλους σε ένα χρόνο. Πρωτόγνωρο νούμερο για κάποια που ασχολείται part time με την υποκριτική εδώ και μόλις ένα χρόνο. Είναι πραγματικά σαν ξαφνικά ο πλανήτης να αποφάσισε ότι θα την ερωτευτεί παράφορα. Μεταξύ άλλων και ο Luc Besson, που κάτι παραπάνω ξέρει όσον αφορά το να διακρίνει femme fatale ταλέντα, που την έκλεισε ως πρωταγωνίστρια για το sci fi Valerian and the City of a Thousand Planets.

 

 

H αλήθεια είναι πως στο Paper Towns είναι όντως πολύ καλή. Ίσως επειδή ο ρόλος του κοριτσιού που όλοι αγαπούν αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά, της ταιριάζει ταμάμ. Και ότι, προς τιμήν της, δεν δέχθηκε κανέναν από τους τύπου American Pie 27 ρόλους που της πρότειναν ως τώρα, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της.

 

Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η Cara, πως όντως μπορεί να ‘βρει το fun παντού’, χρειάζεται ψυχανάλυση (αν και κάνει από τα 4 της). Και ότι απλά χρησιμοποιεί την υποκριτική ως μια δωρεάν μορφή της.

 

Όπως ακριβώς το κάνει π.χ. η Jennifer Lawrence, η οποία επίσης στην εφηβεία της ήταν -όπως η Cara- καταθλιπτική (‘Δεν κοβόμουν. Απλά ξυνόμουν μέχρι να ματώσω. Και βάραγα κεφαλιές στα δέντρα’) και έπαιρνε ψυχοφάρμακα (‘ένα cocktail πολύ πιο ισχυρό από τα prozac’). Δεν ισχυρίζομαι ότι μπορούμε να τις συγκρίνουμε και σε άλλους τομείς. Τουλάχιστον όχι ακόμη.