HOT RIGHT NOW

Η Chrissy Teigen ζει το όνειρο κάθε Ελληνίδας φωτομοντέλου

Πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Teigen είναι πρότυπο για κάθε μοντέλο Β' διαλογής.

Δεν είναι Ελληνίδα. Αλλά αν κοιτάξεις την καριέρα της και το βιογραφικό της θα δεις ακριβώς τα βήματα που θα ήθελε να ακολουθήσει κάθε Ελληνίδα μοντέλα που δεν είναι φαντασμαγορικά όμορφη αλλά νιώθει ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Το να είσαι απλά φωτομοντέλο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς και να ονειρεύεσαι την κορυφή.

Έχει τύχει, λόγω επαγγέλματος, να μιλήσω με πολλά κορίτσια στα ξεκινήματά τους στο χώρο. Κορίτσια που ήταν προφανές ότι δεν έχουν και πολύ μεγάλο μέλλον στον χώρο του modeling αλλά αν ήταν έξυπνες και δραστήριες, ίσως και να κατάφερναν να εδραιωθούν. Και υπήρχαν πολλές τέτοιες Ελληνίδες που ήθελαν από το να κρατάνε μια βαλίτσα στο Super Deal να μεταπηδήσουν στα editorial των περιοδικών μόδας.

Chrissy Teigen 

Τη βαλίτσα του Super Deal την αναφέρω γιατί έτσι ακριβώς πήραν χαμπάρι και την Christine (Chrissy) Teigen πίσω στο 2004. Και είναι βέβαιο ότι το να φωτογραφίζεται κάποτε για το Sports Illustrated και να την επιλέγει το Αμερικανικό Esquire για την στήλη Me in My Place ήταν ένα όνειρο για εκείνη. Όνειρο που έγινε πραγματικό.

Κατά σειρά λοιπόν η Teigen εμφανίστηκε στο βρετανικό Deal or No Deal τη διετία 2006-7. Η εμφάνιση αυτή της κέρδισε μάλιστα και μια φωτογράφηση στο περιοδικό Maxim και επακόλουθα κάποιες δουλειές με εταιρείες μαγιό, εσώρουχα και casual wear. Ξέρεις, αυτά που δεν χρειάζεται να είσαι ψηλή ή πανέμορφη για να διαφημίσεις. Αρκεί μόνο να είσαι sexy.

 

Το ταβάνι του φωτομοντέλου είναι αυτό. Και αν κάποια στο ύψος και την ομορφιά της Teigen και των ομολόγων της στην Ελλάδα, καταφέρει να φτάσει ως εκεί θα έπρεπε να είναι αρκετά ευχαριστημένη. Η Teigen όμως κατάφερε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Πολλά βήματα παραπέρα για την ακρίβεια.

 

Μερικές εμφανίσεις στο E! Entertainment, κάτι σκετσάκια δίπλα στον Jimmy Kimmel και η Teigen άρχισε να παίζει αρκετά στην Αμερική. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα όταν η φίλη της Brooklyn Decker την πήρε από το χέρι και την πήγε στο Sports Illustrated το 2010.

 

Από εκεί και έπειτα τα πράγματα ήταν απλά. Με την αίγλη του Sports Illustrated, το αναμφισβήτητα sexy attitude αλλά και αυτή την εξωτική εμφάνιση που της έχουν χαρίσει γονίδια από την Ταϋλάνδη, την Νορβηγία και την Αμερική, η Teigen όχι μόνο καθιερώθηκε στο Sports Illustrated αλλά φωτογραφήθηκε και για μερικά από τα πιο μεγάλα και αναγνωρισμένα περιοδικά μόδας.

Σαν να ήταν ένα κανονικό μοντέλο..