HOT RIGHT NOW

Η Sydney Sweeney χρειάζεται μία σέλφι για να σε παραλύσει

H 20χρονη Αμερικανή έχει ταλέντο στην υποκριτική και στις σέλφι που δεν γίνεται να ξεχάσεις.

Αν θυμίζει κάτι έντονα η Sydney Sweeney, αυτό είναι η εικόνα που είχαμε για το Ιδανικό Κορίτσι, όταν ήμασταν δεν ήμασταν 20 χρονών. 

Κατ’ αρχάς, στις παρυφές των 20 κάθε άντρα, το Ιδανικό Κορίτσι είχε σίγουρα ένα ξεχωριστό όνομα, κριτήριο που καλύπτει με το καλημέρα η -γεννημένη το ’97 στη Ουάσινγκτον- Sydney, την οποία έχουμε δει να παίζει τόσο στο ‘Handmaid’s Tale’ όσο και στα Άιχμηρά Αντικείμενα’.

Στη συνέχεια είναι ο συνδυασμός ομορφιάς, χαριτωμενιάς και σέξινες, για τον οποίο δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μια αξιοπρεπής, ή τουλάχιστον δόκιμη, λέξη. Και σε αυτό το γήπεδο, η Syndey Sweeney παίρνει άριστα και σε κάνει να εύχεσαι να είχες μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά μαζί της. Είναι ο ορισμός του κοριτσιού, για χάρη του οποίου θα έβαζες τα καλά σου και θα πήγαινες να τη ζητήσεις σε ραντεβού απ’ τους γονείς της.

Αν ήσουν τυχερός, θα την άφηναν και γρήγορα γρήγορα θα γινόσουν ο πιο χαρούμενος και αγχωμένος άνθρωπος στον κόσμο.

 

 

Η Sweeney που δουλεύει σε πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ σχεδόν ταυτόχρονα ταΐζει το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες που σε κάνουν να την ερωτευτείς σβηστά, χωρίς πολλή σκέψη ή αμφιβολίες.

Οι followers της είναι απελπιστικά λίγοι συγκριτικά με τη δυναμική της (μόλις 295.000 μέχρι σήμερα), αλλά με ποσταρίσματα όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας θα καταφέρει δύο πράγματα: πρώτον, να τους αυξήσει ραγδαία και δεύτερον, να ανέβει πίστα και να γίνει όλα όσα θα ήθελε και ένας 30άρης.