WOMEN

Τα κορίτσια της Panik προκαλούν θερμοπληξία

Γιατί η απόσταση ρεπερτορίου ανάμεσα π.χ. στην Αγγελική Ηλιάδη και τη Θωμαή Απέργη είναι μονάχα, για εμάς, ένα bikini selfie μακριά.

Παλιά, λόγω reality, θυμάμαι ότι ο όλος ο καλός ο κόσμος (βλέπε σέξι & φωτογενής) κατέληγε στη Heaven. Το σπίτι, μεταξύ άλλων, της Μάρω Λύτρα, της Ελεάνας Παπαιωάνου, της Νάνσυ Αλεξιάδη και της Χριστίνας Κολέτσα (που μόλις πόσταρε αυτή τη φανταστική φωτό).

#Ilovegreece #greeksummer #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nina Lucky (@christina_koletsa) στις

 

Αυτή ήταν η εταιρία που μονοπωλούσε δικαίως το ενδιαφέρον των αρχισυντακτών των αντρικών περιοδικών και οι υπεύθυνοι της εκείνοι που ‘πρήζαμε’ προκειμένου να κλείσουμε καμία φωτογράφηση εξωφύλλου.

Summer in Greece‼️‼️☀️☀️☀  ️ #mykonos #summer2015 #instyle #instamood #photooftheday #tagsforlike #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nancy Alexiadi (@nancyalexiadi) στις

 

Πλέον, όπως το βλέπω εγώ, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πιο συγκλονιστικές τραγουδίστριες της ελληνικής επικράτειας είναι όλες μαζί μαζεμένες υπό την ομπρέλα του -μόλις πέντε χρονών- Panik Entertainment Group (δεν είχε νόημα να κάτσω να σου εξηγήσω τα διαφορετικά label και το μουσικό focus που αυτά έχουν).

@gothamstageclub @panik_entertainment_group @morakis @themisbogris !!! Having so much fun on stage.. so happy!!! ❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

 

Ξεκινώντας από την διεθνών προδιαγραφών Θωμαή Απέργη, το πρώτο μπάνιο της οποίας στην πατρίδα της στην Τήνο και περιμέναμε πριν κάνουμε το συγκεκριμένο αφιέρωμα. Μια γυναίκα καρτποστάλ μεσογειακής ομορφιάς και κλάσης.

8 Ιουλίου πρώτο μπάνιο…    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

 

Το ξέρω, Josephine Wendel, ιδιαίτερα επίκαιρη φέτος λόγω Your Face Sounds Familiar, ότι εσύ ξεκίνησες και φέτος πιο νωρίς. (Επίσης ότι εσύ ποστάρεις πολύ πιο συχνά bikini pics)

Kalokairines stigmes       #KalokairinesStigmes #Josephine #beachbabe @sunsetgo_official

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ζοζεφίν Βεντελ       (@josephinewendel) στις

 

Για την ακρίβεια εσύ μοιάζεις να γεννήθηκες σε μια παραλία. Ένα κορίτσι βορείων προαστίων, με Γερμανολιβανέζικα γονίδια, που σου βγάζει -ειδικά όταν την γνωρίσεις- κάτι το Καλιφορνέζικο.

Getting cool for the summer☀️       

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ζοζεφίν Βεντελ       (@josephinewendel) στις

 

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο προσωπικών μου αδυναμιών η εμμονή/ευλάβεια με την οποία γυμνάζονται. Αν το σχετικό βραβείο, καλύτερα γυμνασμένης & six pack που ανταγωνίζονται αυτούς της Ειρήνης Παπαδοπούλου, καταλήγει δικαίως στην Αμαρυλλίς που μόλις βρέθηκε εξώφυλλο σε Πολωνέζικο περιοδικό fitness.

 

Ενώ γυμνασμένη σε επίπεδο Μαριάντας Πιερίδη & Ντορέττας Παπαδημητρίου, παρόλο που η ίδια δεν ήταν πρώην αθλήτρια, ήταν και παραμένει η Λένα Παπαδοπούλου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ❤️❤️❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης L1 Papadopoulou (@lenapapadopoulou) στις

 

Η Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη, η με διαφορά πιο ροκ & σέξι τραγουδίστρια πίστας της τελευταίας δεκαετίας, μοιάζει να γεννήθηκε έτσι. Jessica Rabbit με τατού μανίκι και κινηματογραφική ζωή, εννοώ. Μια γυναίκα που κάνει το σέξι να φαίνεται εύκολο.

Ο ‘διάβολος’, αν θες, στην φαρέτρα της Panik. Εκεί όπου τον ρόλο του αγγέλου με τα υπέροχα γαλάζια μάτια και την παραδεισένια φωνή έχει εσαεί καβατζωμένο η Demy. Μπόνους η κουλτούρα και η ποιότητα, στην χύτρα της οποία αυτό το κορίτσι έχει κάνει μακροβούτι από μικρή.

 

Εννοείται πως το ξέρω ότι στο roster βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα. Εννοείται πως, κατά κάποιους, αυτή θα έπρεπε να είναι πρώτη στη λίστα. Απλώς η Ελένη, που είναι ένα χρυσό παιδί με δύσκολα παιδικά χρόνια και στην οποία της αξίζει ότι έχει πετύχει, εμένα δεν μου το βγάζει.

   #tikoitas…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Προτιμώ τη Φουρέιρα της Νάξου, όπως ονομάσαμε πρόσφατα την Marilena Animado του Πέτρου Κωστόπουλου.

 

Ή την πληθωρική Κύπρια Πωλίνα χριστοδούλου που πρόσφατα επέστρεψε στη ζωή μας με δυο single. Ένα θηλυκό σοβαρών προδιαγραφών που ξέρει πως να πατάει γερά στην πίστα.

 

Αν και, με διαφορά στήθους την παράσταση κλέβει η Τάνια Καρρά.

#morning   #smile   #onlysmile

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tania Karra official (@tania_karra) στις

 

H Θεσσαλονικιά με την γνήσια λαϊκή φωνή που εσείς γνωρίσατε μέσω του Greek Idol και εγώ μέσα από την φωτογράφηση της στο Maxim την εποχή που ήταν ανερχόμενη και την έλεγαν ακόμη Σουλτάνα. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι και τότε το κορίτσι ήταν σεμνό και μετρημένο. Έκανε την φωτογράφηση ως εργαλείο για να προωθήσει την δουλειά της και όχι για να ταγίσει την ματαιοδοξία της.

Εξίσου καλό παιδί, το οποίο ο Θεός απλώς προίκισε ξεδιάντροπα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας της (το αντίθετο που φαίνεται από αυτή τη φωτό), είναι και η Γλυφαδιώτισσα Χριστίνα Μήλιου του The Voice, τότε φίλη της Σάσας Μπάστα, η φωτογράφηση της οποίας για το Maxim είναι εντελώς NSFW.

"We are never too far from each other cause we are all under the same moon   " #fly_me_to_the_moon_and_back #romantic_mood

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Χριστίνα Μηλιού (@christina_miliou) στις

 

Την λίστα συμπληρώνει με τον ιδανικό τρόπο η Πειραιώτισσα Κρυστάλλια (πρώην Otherview) που δεν έχω καταλάβει αν ανήκει ακόμη στο δυναμικό ή όχι αλλά πάντως σίγουρα μας έχει λείψει.

Έχεις βγάλει ωραίες φώτο βρε παιδί μου..@labrini_sot  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Crystallia Riga (@crystallia__) στις

 

Ειδική μνεία στην στιλάτη Νάιρα Αλεξοπούλου με το έντονο βλέμμα.

Summer#love#paradise#hot#sunnyday!!!!!dikaiwma#mou!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης nairaalexopoulou (@nairaalexopoulou) στις

 

Την αρχετυπικά Θεσσαλονικιά Φάνη Δρακοπούλου:

#fanidrakopoulou #fantasialive

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης fanidrakopoulou (@fanidrakopoulou) στις

 

Και την Χριστίνα Σάλτη που το έχει χωρίς να το κάνει λύσσα.

 

Εννοείται πως το roster της εταιρίας δεν εξαντλείται εδώ. Είπαμε, εμείς εστιάσαμε σε εκείνες που ομορφαίνουν τα καλοκαίρια μας και σε εκείνους που φροντίζουν να τους δίνουν μια στέγη. Γιατί είναι ωραίο να είναι όλες οι καψούρες σου σε ένα σπίτι. Φαντάσου δηλαδή να υπήρχαν και κάμερες. Ένα Panik Story. Μια χαρά ιδέα, δεν συμφωνείς;