WOMEN

Τα κορίτσια του Αη Βασίλη είναι καυτά και ετοιμοπόλεμα

Δεν ξέρω για φοβέρα, αλλά σίγουρα και ο Άγιος, τέτοιες μέρες που είναι, ένα χεράκι το χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα.

Πέντε Χριστούγεννα μετά το ‘Άτακτα supermodels στα γόνατα του Αη Βασίλη’ άρθρο, που τόσο αγαπήσατε, είπαμε να κάνουμε ένα update.

H πικρή αλήθεια είναι ότι παραμένει πολύ δύσκολο να κάνεις ‘άτακτο’ αφιέρωμα για τα ΧΧΧmas χωρίς να γίνεις γραφικός.

Χωρίς δηλαδή να αναγκαστείς να συμπεριλάβεις όλα εκείνα τα υπερβολικά πρόθυμα κορίτσια που είναι εσαεί έτοιμα να ‘αρμέξουν’ τις γιορτινές μέρες για λίγη δημοσιότητα παραπάνω.

 

Όπως δηλαδή συμβαίνει τόσο με τις Kim Kardashian και Pamela Anderson (πάνω) όσο και με την ‘νέα Lindsay Lohan’ Bella Thorne, των 16 εκ. followers, που κάθε τέτοια περίοδο βγάζει το χειρότερο, πιο πρόστυχο εαυτό της.

Ακολουθώντας δηλαδή τη βήματα της προκατόχου της στην Disney, Miley Cyrus, που δεν δίστασε να κάνει twerking στον Άγιο. Αλλά χωρίς να έχει σε καμία περίπτωση τη δική της οικονομική επιτυχία.

Γενικά, κατά τη γνώμη μου, το πολύ το σέξι αυτή την εποχή δείχνει λίγο απελπισία (εσένα κοιτάζω, Courtney Stodden που δεν δίστασες να βγάλεις και Mistletoe Bikiini official music video).

 

Λίγο έλλειψη τακτ (τα ακούς Ariel Winter που ότι και να κάνεις σέξι, παρότι ομογενής, δεν θα σε πούμε;)

 

Και αρκετή έλλειψη έμπνευσης (τα ακούς, Katy Perry, που προφανώς αναπολείς τις δόξες και τα μαλλιά σου;)

 

Εξαίρεση, φυσικά, αποτελούν τα κορίτσια της Victoria’s Secret.

 

Με τα video που τις δείχνουν κάθε χρόνο να τραγουδούν και διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι να οφείλουν να αποτελέσουν το επίσημο Xmas OST σου.

Παρότι προφανώς οι φωνές τους αποτελούν τον ορισμό του ‘από φωνή πακέτο, αλλά από γιορτινό πνεύμα τούμπανο’.

H φαντασμαγορική Naughty Christmas φωτογράφηση της Βραζιλιάνας Ana Beatriz Barros από την Γερμανίδα υπερ-φωτογράφο Ellen Von Unwerth. Ό, τι καλύτερο έχει δημοσιευτεί ποτέ σε περιοδικό.

H Megan Fox που πολύ, μα πολύ της πηγαίνει η σχετική στολή που φόρεσε στα πλαίσια του guest star ρόλου της πέρυσι στο New Girl.

H Elizabeth Hurley που επέλεξε αυτό τον τρόπο να μας ενημερώσει ότι η συλλογή ρούχων της έχει έκπτωση 20%.

Και η Lindsey Pelas. Γιατί απλώς έχει τα προσόντα να τον φορέσει τον τιμημένο το σκούφο.

 

Για αυτό, παρότι μου κάνουν τη ζωή δύσκολη, αφού δεν βρίσκω εύκολα related εικόνες, προτιμώ τις Ελληνίδες, όπως την Δούκισσα Νομικού που είναι νομίζω ό, τι καλύτερο για βοηθός του αγίου. Φαντάζομαι συμφωνείς.

 

Η ελληνική, αν θέλεις, απάντηση στην κλασική εικόνα celebrity+ σκούφος του Αη Βασίλη που έχει ως σημαιοφόρο την Scarlett Johannson.

Την SMILF Αγγελική Ηλιάδη, με το σώμα Jessica Rabbit και τα τατού Hell’s Angels, που πολύ θα θέλαμε να στολίσει και το δικό μας δέντρο.

Tην MILF Μαρία Κορινθίου, με το σώμα Jessica Rabbit και την διάθεση να κολάσει τον Άγιο.

 

Και την διαχρονικά γοητευτική Σμαράγδα Καρύδη να κάθεται στα γόνατα του Αη Βασίλη και να του χαρίζει εκείνο που της ζήτησε, δηλαδή μία selfie.

Γιατί εκείνες τα Χριστούγεννα τα ζουν με σχετικά αθώο τρόπο. Εντάξει, δεν βγαίνουν να πουν και τα κάλαντα, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.

 

Τι μένει για το τέλος; Ένα ποτήρι σαμπάνιας δίπλα στην ‘φωτιά στα κόκκινα’ Όλγα Φαρμάκη.

Από τις λίγες Ελληνίδες που μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια ρωσίδες superstar του instagram όπως η Viki Odintcova.

Η οποία, συνήθως, πάει πακέτο με την καλή της φίλη την Galina, που επίσης, από ό, τι βλέπετε, τρελαίνεται να στολίζει δέντρο.

 

Και μια ευχή για άτακτα Χριστούγεννα. Τόσο από εμάς όσο και από την Candice Swanepoel που φωτογραφήθηκε πριν από λίγες μέρες με φόντο ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.