Τα κορίτσια του Burning Man μας έκαψαν (και) φέτος το μυαλό

Για μία ακόμα χρονιά, η έρημος της Νεβάδα γέμισε με παράξενα γλυπτά και ημίγυμνα κορμιά.
SHARES

Για 70.000 ανθρώπους απ' όλον τον κόσμο, οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι μια καλή αφορμή για ένα παράξενο ταξίδι κι ένα κάπως χαοτικό υπαρξιακό τριπ. Το ταξίδι έχει προορισμό την έρημο της Νεβάδα και τον κοινοβιακό καταυλισμό της Black Rock City. Το τριπ περιγράφεται με δύο λέξεις: Burning Man.

 

Η ετήσια συνάθροιση που συνοπτικά περιγράφεται ως το πιο γυμνό φεστιβάλ στον κόσμο δεν είναι εύκολο να περιγραφεί με άλλον τρόπο. Στο Burning Man ο κόσμος πάει για να κυκλοφορήσει ημίγυμνος ή γυμνός ή με στολές που θυμίζουν σαδομαζοχιστικό όργιο. Πάει επίσης για να ακούσει ή για να παίξει μουσική, για να κάνει ναρκωτικά ανενόχλητος και για να εκθέσει ή να απολαύσει κολοσσιαία γλυπτά που μετατρέπουν το απέραντο, σκονισμένο τοπίο της ερήμου σε σκηνικό βγαλμένο από το Mad Max.

Το Burning Man 2017 ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε. Και δεν απογοήτευσε - ούτε καλλιτεχνικά, ούτε στυλιστικά. Τα γλυπτά ήταν εκεί, ήταν κολοσσιαία και το μόνο που μπορεί να συγκριθεί μαζί τους ως θέαμα, ήταν κορίτσια με τις επικές τους εμφανίσεις.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Burning Man εμφανίστηκαν και πολλές διάσημες, ενδεδυμένες πάντα σύμφωνα με το πνεύμα του φεστιβάλ. Ή με τη σάρκα του. Ή τέλος πάντων...

 (H Sara Sampaio έχει φτερά - πάνω της και πίσω της)

 (Η Alessandra Ambrosio έχει πιο μεγάλα φτερά)

 (Η Paris Hilton έχει γυαλιά)

 (Η Jasmine Tookes είναι η βασίλισσα της ερήμου)

 (Η Katherine Henderson είναι ο Ρόμελ, η αλεπού της ερήμου)

 (Η Josephine Skriver πήρε μαζί της νεράκι, αλυσίδες και μια φίλη)

 Όλοι έρημο του χρόνου, παιδιά.

 

Share
 

24Media Network

Ο Μίτσελ είναι ο σούπερ ήρωας του Σολτ Λέικ

Δεν έχει τόση σημασία αν οι Τζαζ αποκλειστούν από τους Ρόκετς στον πρώτο γύρο των playoffs. Αρκεί που βλέπουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ να μεγαλώνει και να γίνεται ο επόμενος απόφοιτος της Τζαζ σχολής.

Τα κομμάτια που λείπουν από το Game of throne του Ολυμπιακού

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος κάνει τον απολογισμό του φετινού Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζει ότι με δυνατές επενδύσεις σε νέους –και καλούς- Ρομπέρτο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς και... Μπεργκ, η φετινή ξέφρενη πορεία θα εκτοξευθεί προς τους τίτλους.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO