Δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι σε αυτό το μποτιλιάρισμα στην Καλιφόρνια

Δες αυτό και μετά ξανασκέψου αν έχει κίνηση η Λεωφόρος Συγγρού.
SHARES

Η κακοκαιρία και ειδικά όταν μιλάμε για χιόνι ή βροχή επηρεάζει την κίνηση στους δρόμους. Το συναντάμε και στην Αθήνα συχνά, αφού κάθε φορά που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, λιώνουμε με τις ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Τι να πουν και οι κάτοικοι της πολιτείας της Καλιφόρνια, βέβαια, που κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες παίρνουν (μαζικά) τα αμάξια τους και κατευθύνονται σε άλλες πόλεις ή στο γειτονικό Λας Βέγκας, προκειμένου να ξεσκάσουν λιγάκι;

Γνωρίζουν φυσικά πως ο Highway 101 είναι ένας αυτοκινητόδρομος που πάντα θα έχει πολλά αυτοκίνητα, οπότε οπλίζονται με υπομονή. Αυτό που δεν γνώριζαν την περασμένη Παρασκευή, όμως, ήταν πως εξαιτίας του χιονιού είχαν κλείσει όλοι οι μικροί δρόμοι γύρω από τον αυτοκινητόδρομο. Αυτό φυσικά οδήγησε όλους τους οδηγούς στον Highway 101 κάνοντας την κατάσταση τραγική.

Πολλοί περίμεναν πάνω από πέντε ώρες, ακινητοποιημένοι μέσα στο κρύο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές πολλών χιλιομέτρων, ενώ δυστυχώς δεν έλειψαν και κάποια ατυχήματα.

Όχι, δεν θα θέλαμε με τίποτα να βρεθούμε σε αυτό το μποτιλιάρισμα. Ούτε φυσικά και σε εκείνο της Κίνας πριν μερικά χρόνια, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα του πλανήτη.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

Share
 

24Media Network

Be Like Kobe

Ο ήλιος που δεν τον έκαψε, ο GOAT μιας οικογένειας και ο Νο1 σκόρερ του NBA. Ο Μάνος Μίχαλος γράφει για τον Bryant, τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει Mike, αλλά έγινε Kobe.

 

Σινεμά

Oscars 2020: Μέλη της Ακαδημίας αποκαλύπτουν γιατί αποκλείστηκε ο Sandler, η Lopez και άλλοι

Ψηφοφόροι της Ακαδημίας μοιράζονται ανώνυμα τους λόγους που δεν προτάθηκαν για Oscar μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO