Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
LIFE

Πώς απέκτησε ο Jason Momoa την πασίγνωστη ουλή στο πρόσωπό του

Μια ιστορία που μας γυρνάει στα χρόνια πριν το Game of Thrones και περιλαμβάνει αίμα και πάρα πολλά ράμματα.

Το μακρύ μαλλί, το μούσι και η ουλή στο αριστερό του φρύδι. Όποιον κι αν ρωτήσεις για τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης του Jason Momoa, του Khal Drogo της καρδιάς μας, είναι σίγουρο ότι θα σταθεί σε αυτά τα τρία. Άντε, εντάξει, και στο σούπερ γυμνασμένο σώμα του.

Ένα από τα παραπάνω όμως, κρύβει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, η οποία έχει μέσα καυγά, ξύλο και ράμματα. Κι επειδή την τελευταία φορά που τσέκαρα, κανένας στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν τσακώθηκε και ξαφνικά απέκτησε μακρύ μαλλί, μούσια και σωματάρα, η ιστορία αυτή είναι που κρύβεται πίσω από τη διάσημη ουλή του ηθοποιού.

Επιστρέφουμε πίσω στο 2008, όταν ο Jason Momoa βρισκόταν με την παρέα του σε ένα μπαρ. Όπως συμβαίνει στα μπαρ καμιά φορά, ξεκίνησε καυγάς, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα ένα pint να προσγειωθεί πάνω από το αριστερό του μάτι, γεμίζοντας τον τόπο με γυαλιά, τον ίδιο με αίματα και για ενθύμιο 140(!) ράμματα και την πιο γνωστή ουλή των τελευταίων χρόνων στο σινεμά, η οποία για να τα λέμε και όλα, μάλλον του προσδίδει πόντους σέξινες.

Αν έμεινε τέτοιο σημάδι στον Momoa πάντως, σίγουρα δεν θέλουμε να δούμε τι έπαθαν οι άλλοι εμπλεκόμενοι στον καυγά.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP