Πώς απέκτησε ο Jason Momoa την πασίγνωστη ουλή στο πρόσωπό του

Μια ιστορία που μας γυρνάει στα χρόνια πριν το Game of Thrones και περιλαμβάνει αίμα και πάρα πολλά ράμματα.
SHARES

Το μακρύ μαλλί, το μούσι και η ουλή στο αριστερό του φρύδι. Όποιον κι αν ρωτήσεις για τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης του Jason Momoa, του Khal Drogo της καρδιάς μας, είναι σίγουρο ότι θα σταθεί σε αυτά τα τρία. Άντε, εντάξει, και στο σούπερ γυμνασμένο σώμα του.

Ένα από τα παραπάνω όμως, κρύβει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, η οποία έχει μέσα καυγά, ξύλο και ράμματα. Κι επειδή την τελευταία φορά που τσέκαρα, κανένας στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν τσακώθηκε και ξαφνικά απέκτησε μακρύ μαλλί, μούσια και σωματάρα, η ιστορία αυτή είναι που κρύβεται πίσω από τη διάσημη ουλή του ηθοποιού.

Επιστρέφουμε πίσω στο 2008, όταν ο Jason Momoa βρισκόταν με την παρέα του σε ένα μπαρ. Όπως συμβαίνει στα μπαρ καμιά φορά, ξεκίνησε καυγάς, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα ένα pint να προσγειωθεί πάνω από το αριστερό του μάτι, γεμίζοντας τον τόπο με γυαλιά, τον ίδιο με αίματα και για ενθύμιο 140(!) ράμματα και την πιο γνωστή ουλή των τελευταίων χρόνων στο σινεμά, η οποία για να τα λέμε και όλα, μάλλον του προσδίδει πόντους σέξινες.

Αν έμεινε τέτοιο σημάδι στον Momoa πάντως, σίγουρα δεν θέλουμε να δούμε τι έπαθαν οι άλλοι εμπλεκόμενοι στον καυγά.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Share
 

24Media Network

VAR, όλη η αλήθεια: Τέρμα στα fake news

Τι ισχύει με την γραμμή του οφσάιντ και πότε θα μπει στο ελληνικό πρωτάθλημα; Γιατί δεν χρησιμοποιείται αυτή της NOVA; Ισχύει ότι έχουμε τη "φθηνή" έκδοση του VAR; Πόσο κοστίζει σε κάθε αγώνα της Super League; Οι διαιτητές όντως δεν έχουν προετοιμαστεί σωστά για τη χρήση του; Το Sport24.gr έχει όλες τις απαντήσεις για το σύστημα που συζητείται όσο τίποτα άλλο στη χώρα μας.

 

Print

Οι αγαπημένοι ήρωες των αστυνομικών μυθιστορημάτων

Από τον Σέρλοκ Χολμς στη Νάνσι Ντρου και από τον Ηρακλή Πουαρό στον Φίλιπ Μάρλοου, οι χαρακτήρες των αστυνομικών βιβλίων έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όχι μόνο στη λογοτεχνία, αλλά και στο σινεμά και την τηλεόραση.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO