ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Το μόνο που φοβάται ο Χάρης Φραγκούλης είναι μη χάσει τις δυνάμεις του

Ο δημοφιλής ηθοποιός μας απάντησε σε 10 σύντομες ερωτήσεις.

Ο Χάρης Φραγκούλης είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Ήδη έχει υπάρξει πρωταγωνιστής από παράσταση του Μιχαήλ Μαρμαρινού μέχρι σε ταινία του Μανούσου Μανουσάκη, ενώ σκηνοθετεί και ο ίδιος με μεγάλη επιτυχία τις δικές του παραστάσεις. Τώρα πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια 'True Stories' του Dewar's, στην οποία μιλάει για τις στιγμές που έχει ζήσει στη σκηνή, αλλά και στο ρινγκ, αφού είναι χρόνια αθλητής του μποξ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι CHICKN θα ήθελαν να κάνουν Πρωτοχρονιά παρέα με τον Prince

Η rock μπάντα μάς απάντησε σε 14 σύντομες και μάλλον αναπάντεχες ερωτήσεις.

Λίγο πριν ανέβουν στο Gagarin 205 για να παρουσιάσουν το νέο τους album, οι CHICKN δέχτηκαν να μας απαντήσουν -με τον ίδιο τρόπο και ακόμα καλύτερα- σε μερικές γρήγορες και κοφτές ερωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευαγγελία Μουμούρη θα ήθελε να δει το 'Ρετιρέ' ως μιούζικαλ

Η γνωστή ηθοποιός μας απάντησε σε 16 σύντομες και μάλλον αναπάντεχες ερωτήσεις.

Η Ευαγγελία Μουμούρη δέχτηκε να απαντήσει σε μία σειρά από μικρές, κοφτές, σύντομες (και λίγο απότομες) ερωτήσεις. Η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε ποιο τραγούδι του Αττίκ θα ήθελε να ακούσει ως hip hop και αν έχει φύγει ποτέ μεθυσμένη από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νίκος Αλεξίου εύχεται να πεθάνει μετά από μας

Γρήγορες απαντήσεις σε γρήγορες ερωτήσεις για το αλκοόλ, το ελληνικό rock και τους νεκρούς ποιητές.

Ο Νίκος Αλεξίου δέχτηκε να είναι ο πρώτος εθελοντής της νέας μας στήλης 'Στα γρήγορα', απατώντας με οικονομία στις κοφτές ερωτήσεις μας, μένοντας δηλαδή πιστός στο νέο μας concept. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη 'Μεθυσμένη Πολιτεία' στο θέατρο 'Αλκυονίς', μας έκανε τη χάρη να απαντήσει σε σημαντικές αλλά και σε ασήμαντες ερωτήσεις, που κρύψαμε κάτω από τον μανδύα του 'σύντομου'.

Διαβάστε περισσότερα
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO