ΜΟΥΣΙΚΗ

Κατάνυξη! Ακούσαμε κι αναλύουμε τους πασχαλινούς ύμνους του Σταμάτη Γονίδη

Ένας δημοσιογράφος του Oneman, ακολουθώντας το κλίμα των ημερών, μελετάει προσεκτικά την εκκλησιαστική φάση της καριέρας καλλιτεχνών όπως ο Γονίδης, ο Νταλάρας κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το Πάσχα μας φέρνει σχεδόν παβλοφικά στο μυαλό ορισμένους συνειρμούς όπως εκκλησία, λαμπάδα, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι, μαγειρίτσα, αρνί και φυσικά Πέτρος Γαϊτάνος.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά ξέρεις το 'Fear of the Dark';

Τα μουσικά βίντεο κουίζ συνεχίζονται με πάνω από 400 δευτερόλεπτα επικών σόλο και ιστορικής φωνής Dickinson.

"Βάλτε quiz για Maiden να πέσει ο server", έγραψε ο αναγνώστης Ασημάκης Κατσούλας κάτω από το βίντεο κουίζ για το 'Sweet Child O' Mine' και η επιθυμία του έγινε διαταγή.

Διαβάστε περισσότερα

O Bruce Springsteen παίζει το 'Purple Rain' σ' έναν επικό φόρο τιμής στον Prince

Ένας σπουδαίος αποχαιρετά έναν σπουδαίο.

Απ' την Πέμπτη το απόγευμα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Prince, πάρα πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν εκφράσει τη θλίψη τους κι έχουν αποτίσει φόρο τιμής ερμηνεύοντας τραγούδια του σπουδαίου μουσικού μύθου.

Διαβάστε περισσότερα

Φέρτε πίσω τα αληθινά εισιτήρια των συναυλιών!

Ένας δημοσιογράφος καταγγέλλει την αντικειμενική ευκολία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που τυπώνεται. Χάνουμε κομμάτια της Ιστορίας κύριοι.

H Πανεπιστημίου δεν είναι ο πιο ενδιαφέρων δρόμος στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ούτε και ο πιο αδιάφορος. Από τη μία, τίποτα που μπορεί να συνδέει κάτι με την Ομόνοια δεν είναι ελκυστικό από μόνο του. Από την άλλη, στο 42 της Πανεπιστημίου στηθήκαμε σε μερικές από τις πιο γλυκιές ουρές της ζωής μας. Το Ticket House, ξέρεις, στο 42 εντός της στοάς, ήταν και παραμένει ένα σημείο καθαρής μαγείας. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα για το Ticket House, 'με τη στενή έννοια του όρου'.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι επίσημο: Ο Axl Rose θα τραγουδήσει AC/DC

Ο τρελός φροντμαν των Guns N' Roses έκανε την ανακοίνωση που όλοι οι φαν περίμεναν και τελικά, θα βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.

Η φάση των AC/DC πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους Rock or Burst είναι 'Ο Brian Johnson φεύγει, ο Axl Rose έρχεται'.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος να ξεχάσει τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου;

Ένα ρητορικό ερώτημα και μία λίστα με τραγούδια, αφιερωμένα στη μνήμη μίας εξαιρετικής λαϊκής φωνής, που άφησε το ελληνικό πεντάγραμμο ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν.

Αν ανοίξεις τώρα μία σελίδα στο internet και πληκτρολογήσεις το όνομα 'Δημήτρης Μητροπάνος', τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει η μηχανή αναζήτησης είναι 417000 (σε 0,31 δευτερόλεπτα). Αν ανοίξεις τώρα μία σελίδα στο word, το πιθανότερο είναι ότι θα γράψεις το όνομά του και σε λίγότερα των 0,31 δευτερολέπτων θα γείρεις προς την πλάτη της καρέκλας σου και θα αρχίσεις να μουρμουράς τα τραγούδια του.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το αγαπημένο σου από Ξύλινα Σπαθιά;

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies ανεβαίνουν και απόψε (9/4) στη σκηνή του Gagarin 205 για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου και εμείς κάνουμε ζέσταμα με Σπαθιά.

Το να διαλέξεις το αγαπημένο σου τραγούδι από μια αγαπημένη σου μπάντα είναι αυτό που θα αποκαλούσε κάθε τίμιος κόουτς Β' Εθνικής 'έναν ευχάριστο πονοκέφαλο'.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man