© Sabri Tuzcu / Unsplash
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Black Insomnia, o καφές που ισοδυναμεί με 15 espresso

Δεν αστειεύεται και κανείς από όσους τον έχουν δοκιμάσει δεν τον βρήκαν αστείο.

Φαντάσου έναν καφέ που μπορεί να αντικαταστήσει όλους τους άλλους καφέδες. Όχι μεταφορικά, με τον τρόπο που θα τον πλάσαρε ένα διαφημιστικό σλόγκαν, αλλά κανονικά. Φαντάσου έναν καφέ που θα αντικαθιστούσε όλους τους άλλους καφέδες της μέρας γιατί είναι πιο δυνατός απ’ όλους τους άλλους καφέδες της μέρας μαζί.

Αν δε θες να το φανταστείς, να ξέρεις εκ των προτέρων ότι είμαστε μαζί σου. Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προτείνουμε σε οποιονδήποτε να χάσει την ευκαιρία να πει ένα ακόμα καφεδάκι.

Αν, όμως, αγαπάς τον καφέ σε τέτοιον βαθμό ώστε να τον βλέπεις και λίγο σαν challenge, ο Black Insomnia ίσως είναι το Holy Grail σου.

Ένας καφές με 700 mg καφεϊνης

Μας έρχεται από τη Νότια Αφρική, είναι συσκευασμένος σε μια τρομακτική μαύρη συσκευασία που έχει πάνω της ένα σκιαχτικό Χ, συνοδεύεται από το ψαρωτικό #SleepingIsCheating και -κυρίως- είναι ένας από τους πιο δυνατούς καφέδες που κυκλοφορεί στον πλανήτη σήμερα.

Πώς αναλύεται το μακράν: Ένα μέσο εσπρεσάκι έχει 47-75mg καφεΐνης. Ένα κουτάκι Red Bull έχει 75-80mg, ενώ ένας πολύ γερός διπλός espresso μπορεί να φτάσει ως τα 200mg. Μία μεριδούλα Black Insomnia περιέχει 702 milligrams καφεΐνης.

Αν δεν είσαι καλός στις συγκρίσεις, ίσως σε βοηθήσει η παρατήρηση ότι οι γιατροί συνιστούν η ημερήσια δόση καφεΐνης να μην υπερβαίνει τα 400 mg.

Αμέσως-αμέσως, αυτό σημαίνει ότι με ένα καφεδάκι Black Insomnia όχι απλώς την υπερβαίνεις, αλλά παίρνεις σχεδόν τη διπλάσια δόση από τη συνιστώμενη.

Θα έχανες τον δεύτερο και τον τρίτο καφέ της μέρας σου για να δεις πώς είναι να χάνεις τον ύπνο σου μια και καλή; Όσο το σκέφτεσαι, ρίξε μια ματιά στο διαφημιστικό με τα περισσότερα  F**k στην ιστορία της διαφήμισης.