FITNESS

Η ηρωική προπόνηση του Paul Rudd για τον Ant-Man

Πώς ο γνωστός ηθοποιός έχτισε ένα εντυπωσιακό σώμα μέσα σε δώδεκα περίπου μήνες.

Είναι γνωστό ότι σε ότι αφορά στις σωματικές μεταμορφώσεις το Hollywood μπορεί να κάνει θαύματα. Στην περίπτωση του Paul Rudd, η βιομηχανία άλλαξε προφίλ -και σωματότυπο- σε έναν ηθοποιό ‘ψημένο’ σε εμπορικές κωμωδίες όπως το ‘Anchorman’, το ‘Με την Πρώτη’, το ‘Παρθένος ετών 40’ και άλλες παρόμοιες, Στην Ελλάδα, ίσως τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο ως φίλο της Φοίβης, στα ‘Φιλαράκια’ (τον παντρεύτηκε κιόλας στο τέλος).

Αρχικά πολλοί απόρησαν με τη επιλογή του Rudd για τον ρόλο ενός σουπερήρωα. Το Χόλιγουντ και η Marvel, όμως, δεν κωλώνουν πουθενά. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφεραν να μετατρέψουν έναν κωμικό με ειδίκευση σε ρόλους ‘φλώρου’ σε πετυχημένο ήρωα ταινιών δράσης. Τελικά, ο συνδυασμός περιπέτειας και χιούμορ μετέτρεψε τον Ant-Man σε επιτυχία το μέγεθος της οποίας ούτε η Marvel δεν είχε προβλέψει.

Η φυσική συνέπεια αυτής της επιτυχίας ήταν να γυριστεί και σίκουελ. Το Ant-Man and the Wasp, που θα βγει σε λίγες μέρες στους κινηματογράφους. Γι’ αυτό, ο Paul Rudd χρειάστηκε να ξαναμπεί στο πρόγραμμα για δεύτερη φορά. Ναι, ναι, στο πρόγραμμα που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με τον γυμναστή του, ο Paul Rudd χρειάστηκε έναν περίπου χρόνο για να αποκτήσει το γυμνασμένο κορμί του. Η προπόνηση του ήταν συνδυασμός αερόβιας προπόνησης με δύναμη. Όλα αυτά, βέβαια, συμπορεύτηκαν με μια αυστηρή διατροφή, την οποία ακολούθησε ευλαβικά.

Εδώ σου παρουσιάζουμε δύο μικρούς κύκλους ασκήσεων, τους οποίους εκτελούσε 6 φορές τον καθένα, με 1 λεπτό διάλειμμα μεταξύ των κύκλων.

Κύκλος #1

1. Πιέσεις στήθους με αλτήρες (10 επαναλήψεις)

2. Κωπηλατική με αλτήρες (10 επαναλήψεις)

3. Vup (25 επαναλήψεις)

4. Διπλό σχοινάκι (30 δευτερόλεπτα)

Κύκλος #2

1. Εκτάσεις στήθους (10 επαναλήψεις)

2. Έλξεις με βάρος (10 επαναλήψεις)

3. Κοπανήματα με μπάλα (20 επαναλήψεις)

4. Πλάγιοι κοιλιακοί (25 επαναλήψεις)

> Ακολούθησε τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο στο Instagram (@vpolimero) για περισσότερες ασκήσεις και περισσότερη έμπνευση.