Η προπόνηση του Henry Cavill για το Witcher

Για να γίνεις κυνηγός τεράτων πρέπει πρώτα να χτίσεις το κορμί σου κατάλληλα.
SHARES

Είναι ίσως η πιο πολύ-αναμενόμενη σειρά στην Αμερική. Χωρίς να έχει παιχτεί ακόμα ούτε ένα επεισόδιο, έχει ήδη εγκριθεί ο δεύτερος κύκλος. Στις 20 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α το 'The Witcher', μια σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή έναν κυνηγό τεράτων που τον υποδύεται ο 'Superman' Henry Cavill.

Ο ρόλος είναι πολύ απαιτητικός με αρκετές δύσκολες σκηνές και stand τα οποία (τα περισσότερα) τα εκτελεί ο ίδιος ο Cavill. Γι' αυτό το λόγο, χρειαζόταν να είναι σε καλή φόρμα και φυσικά πολύ δυνατός. Για ρόλους όπως ο 'Superman' η το 'Mission Impossible', ο Cavill είχε αφιερώσει πολλές ώρες μέσα στο γυμναστήριο, οπότε είχε τις σωστές βάσεις αλλά και την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε ένα απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα. Ο γυμναστής του διάλεξε ασκήσεις οι οποίες θα κάνανε το σώμα του λειτουργικό και θα το ασφάλιζαν από τυχόν τραυματισμούς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ίδιος ο ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή του τα γυρίσματα αλλά και την προπόνηση και λέει ότι ίσως είναι ο καλύτερός του ρόλος. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προπόνησής του.

Romanian Deadlift with Hip Circle

Glute Ham Machine

Oblique Static Hold

3 Way Shoulder Raise

Alternating Dumbell Curl

One Leg Squat with Press

Breakdancer

<Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνησή σου, ακολούθησε τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο στο Ιnstagram (@vpolimero)

Share
 

24Media Network

Εικόνα από το μέλλον

Το τρικ του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον γενναίο πλέον Αντώνη Κόνιαρη και ο ανεβασμένος Σάσα Βεζένκοβ. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τον Ολυμπιακό και τις εικόνες από το μέλλον.

O Ράις κάνει πλάκα

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να προστατέψει την έδρα του και τον Αμερικανό γκαρντ που μπορεί να παίζει όσο θέλει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO