OUTNOW
FITNESS

Η προπόνηση του Henry Cavill για το Witcher

Για να γίνεις κυνηγός τεράτων πρέπει πρώτα να χτίσεις το κορμί σου κατάλληλα.

Είναι ίσως η πιο πολύ-αναμενόμενη σειρά στην Αμερική. Χωρίς να έχει παιχτεί ακόμα ούτε ένα επεισόδιο, έχει ήδη εγκριθεί ο δεύτερος κύκλος. Στις 20 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α το ‘The Witcher’, μια σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή έναν κυνηγό τεράτων που τον υποδύεται ο ‘Superman’ Henry Cavill.

Ο ρόλος είναι πολύ απαιτητικός με αρκετές δύσκολες σκηνές και stand τα οποία (τα περισσότερα) τα εκτελεί ο ίδιος ο Cavill. Γι’ αυτό το λόγο, χρειαζόταν να είναι σε καλή φόρμα και φυσικά πολύ δυνατός. Για ρόλους όπως ο ‘Superman’ η το ‘Mission Impossible’, ο Cavill είχε αφιερώσει πολλές ώρες μέσα στο γυμναστήριο, οπότε είχε τις σωστές βάσεις αλλά και την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε ένα απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα. Ο γυμναστής του διάλεξε ασκήσεις οι οποίες θα κάνανε το σώμα του λειτουργικό και θα το ασφάλιζαν από τυχόν τραυματισμούς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ίδιος ο ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή του τα γυρίσματα αλλά και την προπόνηση και λέει ότι ίσως είναι ο καλύτερός του ρόλος. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προπόνησής του.

Romanian Deadlift with Hip Circle

Glute Ham Machine

Oblique Static Hold

3 Way Shoulder Raise

Alternating Dumbell Curl

One Leg Squat with Press

Breakdancer

<Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνησή σου, ακολούθησε τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο στο Ιnstagram (@vpolimero)