FITNESS

Η προπόνηση του Tom Holland για τον μυϊκό ιστό του Spiderman

Βυθίσεις, άλματα και έλξεις, γιατί μια στολή από μόνη της δεν είναι ποτέ αρκετή.

Βγήκε στους κινηματογράφους το καινούργιο Spiderman, ‘Far From Home’, στο οποίο τον ήρωα συνεχίζει να ενσαρκώνει ο Tom Holland, ένας νεαρός ηθοποιός φαινόμενο πουταίριαξε απόλυτα στο ρόλο. Ο Tom, αν και μόλις  23 χρονών, έχει προλάβει και έχει παίξει σε υπερπαραγωγές και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες. Τον γνωρίσαμε από την ταινία  για το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη,’The impossible’, με την Naomi Watts.

Από και πέρα έπαιξε στο ‘Στη καρδιά της θάλασσας’ του Ron Howard και στο υποτιμημένο ‘Χαμένη πόλη Ζ’. Φυσικά απογειώθηκε όταν τον επέλεξαν να παίξει τον Spiderman στην ταινιάρα ‘Captain America Civil War’. Φυσικό επακόλουθο και η αυτόνομη ταινία Spiderman η οποία έσπασε ταμεία και παράλληλα ο Holland κέρδισε την εκτίμηση των κριτικών. Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι προτάσεις που έχει πάρα πολλές.

Στα 23 του πλέον, το κορμί του έχει αναπτυχθεί οπότε πρέπει να πάρει και τον ανάλογο όγκο για να παίξει τον σούπερ ήρωα. Αν τον δεις πως ήταν πριν 4 χρόνια και πώς είναι τώρα θα εντυπωσιαστείς. Ο Holland αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο αλλά ασχολείται και με άλλα σπορ όπως πολεμικές τέχνες καθώς και ακροβατικά. Είναι μάλιστα και ένα δεινός χορευτής. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις αγαπημένες του ασκήσεις για να δεις πως πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα.

Άσκηση #1: Βυθίσεις

Γυμνάζει χέρια και ειδικά τρικέφαλους.

Άσκηση #2: Άλματα σε Box

Εδώ παίζει με το χρόνο, συνήθως κάνει την άσκηση για 1 λεπτό.

Άσκηση #3: Burpees

Ιδανική άσκηση για να κάψεις λίπος.

Άσκηση #4: Τραμπολίνο

Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζεις. Γυμνάζει όλο το σώμα και θα σε λιώσει στον ιδρώτα.

‘Άσκηση #5: Άρσεις θανάτου

Κλασική άσκηση για πλάτη και οπίσθιους μηριαίους.

Άσκηση #6: Κοιλιακοί από αιώρηση

Δύσκολη άσκηση για κοιλιακούς αλλά αποτελεσματική.

Άσκηση #7: Έλξεις

Τελικά δύσκολα βρίσκεις προπόνηση χωρίς έλξεις.

Άσκηση #8: Αιωρήσεις με Kettlebel

Και εδώ παίζει με το χρόνο για να κάψει λίπος.

Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνηση σου βρες τον Πολυμερόπουλο Βαγγέλη στο instagram @vpolimero.

Κεντρική φωτογραφία: Outnow.ch