FITNESS

Πώς ο Zachary Levi έχτισε ώμους και χέρια μέχρι να πεις ‘Shazam’

Η καθημερινή προπόνηση του πιο φιλόδοξου νέου υπερήρωα της DC.

Αυτήν την εβδομάδα βγήκε στις αίθουσες το Shazam, που θεωρείται το μεγαλύτερο στοίχημα της DC μετά τα ‘Batman’ του Νόλαν. Τον ήρωα της ταινίας υποδύεται ο όχι και τόσο γνωστός ηθοποιός στην χώρα μας Zachary Levi, ένας κωμικός που έγινε ευρύτερα διάσημος μέσα από την τηλεοπτική σειρά ‘Chuck’.

Πριν από αυτή είχε συμμετοχές σε σειρές και με μικρούς ρόλους σε κάποιες ανεξάρτητες παραγωγές, αλλά ο ρόλος του Chuck ήταν αυτό που του άνοιξε της πόρτες στα μεγάλα στούντιο, με αποτέλεσμα να πάρει ένα ρόλο στα δύο τελευταία ‘Thor’ και να παίξει σε μια προσωπική αγαπημένη ταινία, το ‘Office Uprising’.

Για τον ρόλο του ‘Shazam’ ο φλωράκος Zachary Levi έπρεπε να παίξει έναν γυμνασμένο ήρωα, οπότε σύμφωνα με τους κανόνες του Χόλιγουντ η πολύωρη γυμναστική εντάχθηκε στο καθημερινό του πρόγραμμα. Το ίδιο και η διατροφή. Για να καταλάβεις το πόσο απαιτητικό ήταν να βάλει μυικό όγκο, κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έτρωγε 5-6 γεύματα με διάφορες ποικιλίες πουλερικών μαζί με λαχανικά.

Μπαίνοντας σε αυτό το λούκι γυμναστικής και διατροφής, ο Zachary Levi έπεσε με τα μούτρα στην καλή ζωή και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα στο σώμα του. Η προπόνηση του ήταν καθημερινή και είχε διάρκεια 3 ώρες. Εκτός από τα βάρη έπρεπε να κάνει και αρκετή αερόβια άσκηση, σε διάδρομο και ανηφόρα. Όπως έχει δηλώσει στις πρόσφατες συνεντεύξεις του, στην αρχή κουραζόταν σε βαθμό κατάρρευσης. Με τον καιρό όμως συνήθισε και πλέον δεν φαίνεται και τόσο φλώρος.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις αγαπημένες του ασκήσεις.

Άσκηση #1: Κωπηλατική με ένα χέρι

 

Άσκηση #2: Τρικέφαλα πίσω από το κεφάλι

Άσκηση #3: Πιέσεις στον επικλινή με αλτήρες

Άσκηση #4: Βυθίσεις

Άσκηση #5: Άρσεις θανάτου με kettlebell

 

Άσκηση #6: Power Clean

 

Άσκηση #7: Shrugs

 

Άσκηση #8: Πιέσεις τετρακεφάλων

> Ακολούθησε τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο στο Instagram (@vpolimero) για περισσότερες συμβουλές και ασκήσεις και περισσότερη έμπνευση.