ΥΓΕΙΑ

Γιατί τον χειμώνα χρειάζεσαι περισσότερο τη Βιταμίνη D

Και τι κάνεις όταν ο ήλιος έχει να φανεί για μέρες.

Είναι ειρωνικό το γεγονός πώς τον χειμώνα, την περίοδο που χρειαζόμαστε όσο ποτέ τη βιταμίνη D για να μας προστατεύει από ιώσεις και να μας κρατάει υγιείς, ο ήλιος - ο κύριος προμηθευτής της- κρύβεται. Οπότε τι κάνουμε τώρα, πού τη βρίσκουμε; Πρέπει να πάρουμε συμπληρώματα διατροφής; Και πόσα πρέπει να πάρουμε; Και ποιος τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη;

Διαβάστε περισσότερα

Αν πίνεις τσάι, θα ζήσεις περισσότερο

Τουλάχιστον έτσι λέει η επιστήμη.

Το ότι το τσάι κάνει καλό, φαντάζομαι το υποψιαζόσουν, μιας και όποτε υποφέρεις από κάποιο κρύωμα, είναι το ρόφημα στο οποίο θα καταφύγεις. Πλέον, η ανακούφιση από βήχα και πρησμένο λαιμό δεν είναι παρά ένα από τα ελάχιστα καλά που αποδίδεται στο τσάι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα σου όταν βρίσκεσαι σε αεροπλάνο

8 περίεργα πράγματα που θα αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου σε κάθε πτήση.

Το να βρίσκεσαι στην καμπίνα ενός αεροπλάνου, το οποίο σε μεταφέρει από την πόλη σου σε κάποιον άλλο προορισμό, φαίνεται συναρπαστικό. Δεν είναι, όμως, ακριβώς το ίδιο 'ονειρική' η κατάσταση όταν όντως περάσεις την πόρτα του αεροπλάνου.

Διαβάστε περισσότερα

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Μία έρευνα και μία θεραπεύτρια δείχνουν τον δρόμο για μια ερωτική νέα χρονιά.

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε μία έρευνα με τη βοήθεια του OnePoll σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς Αμερικανούς. Η συντριπτική πλειοψηφία του δείγματος μοιάζει πολύ ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή, με το 79% να δηλώνει «χαρούμενο» και το 44% να ονομάζει το 2019 «την καλύτερη χρονιά τους σε σχέση με το σεξ» ως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το app που θα καθαρίσει μυαλό σου μέσα σε τρία λεπτά

'Ένα meditation app το άγχος κάνει παραπέρα'. Ή, τουλάχιστον, αυτό συνέβη στη δική μου περίπτωση.

'Πάρε μια βαθιά ανάσα. Χαλάρωσε το σώμα σου. Άσε τα χέρια σου να πέσουν κάτω. Δες τις σκέψεις να περνούν από μπροστά σου λες και είναι αυτοκίνητα και εσύ παρατηρητής στην άκρη της λεωφόρου. Και συγκεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στο μπες βγες'.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι vegan περνάνε χειρότερο hangover όταν μεθάνε

Κι όμως, είναι αλήθεια και υπάρχει επιστημονική εξήγηση.

Χρονιάρες μέρες, θα φας, θα βγεις, θα πιεις, θα έχεις χανγκόβερ. Ο κύκλος της ζωής. Αν ανήκεις ωστόσο σε μια συγκεκριμένη διατροφική ομάδα, τότε θα υποφέρεις από χειρότερο χανγκόβερ και υπάρχει λόγος.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε super λόγοι για να χρησιμοποιείτε τα BIO TONICS

Στην εποχή που πολλές δραστηριότητες γίνονται μέσω διαδικτύου τα συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS επέλεξαν να διακινούνται μόνο μέσω φαρμακείου, χέρι χέρι από τον φαρμακοποιό σας.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιος ή ποιοι είναι οι λόγοι που αυτά τα τόσο σημαντικά προϊόντα έκαναν αυτή την επιλογή που σε πολλούς μπορεί να φαντάζει επιστροφή στο παρελθόν.    

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO