SEX

Aποκλείεται να έχεις ακούσει αυτό το φετίχ

Από καθάρισμα αυτιού μέχρι τσαλάκωμα χαρτιού, το ASMR είναι εδώ και σαρώνει.

ASMR ή αλλιώς Autonomous Sensory Meridian Response και στα ελληνικά Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών είναι μία ικανοποιητικά ανατριχιαστική αίσθηση που προκαλείται από ήχους και συχνά αναφέρεται και ως εγκεφαλικός οργασμός. Η αίσθηση είναι αυτή που θα είχες αν κάποιος σου έβαζε αυτό το συρμάτινο αντικείμενο για μασάζ στο κεφάλι, απλά δεν σου κάνει κανείς τίποτα. Είναι όλο ηχητικό (και λίγο οπτικό), σα να λέμε ότι σε αγγίζουν στη φαντασία σου.

Το ASMR έχει αποκτήσει πολλούς φανς και στο παιχνίδι του έχουν μπει και πολλοί youtuber, άλλοι για πλάκα και για άλλους που θα δούμε εδώ έχει γίνει κανονική δουλειά. Επομένως το πιο πιθανό είναι να έχει πάρει κάπου το αυτί ή το μάτι σου αυτά τα βιντεάκια που πλέον έχουν εκατομμύρια views στο YouTube, και ο τίτλος που δώσαμε στο άρθρο μας είναι περισσότερο για την ένταση των ήχων, που είναι πολύ χαμηλή. Πόσο όμως βαθιά έχεις ψάξει το θέμα;

Πολλοί βάζουν ASMR βίντεο για να χαλαρώσουν, άλλοι για να κοιμηθούν, ενώ άλλοι διεγείρονται από αυτούς τους ήχους. Πολύ συχνά επίσης συμβαίνουν όλα τα παραπάνω. Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι το ASMR ξεκίνα από τα μαλακά:

Σε πολλά βίντεο, μιμούνται καταστάσεις της πραγματικής ζωής  όπως επίσκεψη σε κωμμωτήριο, εξυπηρέτηση από αεροσυνοδούς σε μια ήρεμη πτήση, καλλιγραφία.

Η Billie Eilish που μεσουρανεί αυτή τη στιγμή στα μουσικά πράματα έχει δανειστεί εσκεμμένα ή όχι πολλά στοιχεία του ASMR στη μουσική της. Η youtuber Gibi ASMR που μόλις δείξαμε έχει κάνει και αφιέρωμα στη Billie Eilish μετατρέποντας όλο της το άλμπουμ ‘When we all fall asleep, where do we go?‘ σε ASMR.

Ανεβαίνουμε όμως λέβελ στο παιχνίδι, βλέποντας το παρακάτω βίντεο με το καθάρισμα αυτιού. Ναι αυτό.

Eπειδή πέτυχε η συνταγή, η συγκεκριμένη youtuber έκανε πολλά τέτοια βίντεο καθαρίσματος με αποκορύφωμα το Εlven Twin Girls. Αλλά γενικά η φάση καθάρισμα αυτιού παίζει πολύ στο ASMR. Δείτε και την Tingting, μια ακόμα επαγγελματία του ASMR στο YouTube, να το κάνει ντυμένη ως K-pop σταρ.

Η φάση όμως με το αυτί μπορεί να πάει ακόμα πιο πέρα. Δείτε εδώ και δείτε και εδώ:

Σας κάναμε λοιπόν μια εισαγωγή και από δω και πέρα διαλέξτε εσείς πόσο θα βαθύνετε το ASMR σας.

 Aυτό είναι το πιο άρρωστο φετίχ που έχεις ακούσει
 Καλωσήρθατε στην εποχή του Autosexual
 Πόσο σεξ έχουν κάνει τελικά στο Game of Thrones