Μετά το ghosting, η νέα μέθοδος χυλόπιτας είναι το caspering

Ο Casper, το φιλικό φαντασματάκι, ενέπνευσε την ονομασία
SHARES

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το ghosting και πριν δυο μήνες μιλήσαμε και για το zombieing. To caspering όμως φαίνεται να είναι η πιο ανώδυνη και από τις τρεις μεθόδους. Να εξηγηθούμε.

Στο ghosting το άλλο πρόσωπο ξαφνικά εξαφανίζεται, σταματά να σου απαντά στα τηλέφωνα και στα μηνύματα, αφήνοντας την τελευταία σας συζήτηση στο "seen" ή ακόμα χειρότερα, χωρίς να ανοίξει καν το μήνυμα.

Το caspering, λοιπόν, είναι ένας πιο φιλικός τρόπος να κάνεις ghosting, και πήρε το όνομά του από τον Casper, το φιλικό φαντασματάκι.

Στο caspering αντί να αγνοήσεις εντελώς τον άλλο, το πας σταδιακά. Απαντάς πχ την επόμενη μέρα ή μετά από ώρα. Λες ευγενικά όχι στην πρόταση να βγείτε και απαντάς φιλικά και αόριστα για το αν μπορείς κάποια στιγμή να βρεθείτε.

Από την άλλη, το κακό με το caspering είναι ότι παίρνει πολύ περισσότερο καιρό να συνειδητοποιήσει η άλλη πλευρά ότι τελείωσε η σχέση. Το ghosting είναι απότομο, αλλά έστω μπορεί το πρόσωπο να πάρει απόφαση ότι το πράγμα τελείωσε και να βρει άλλες πορτοκαλιές.

 

Πολλές φορές βέβαια, μπορεί να ξεκινήσεις από caspering και να καταλήξεις σε ghosting, αν η άλλη πλευρά δεν παίρνει με τίποτα το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις zombieing, είναι το χειρότερο από όλα.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας 'May the Pod Be With You' είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;

Share
 

24Media Network

Κλεισμένος ο Αραούχο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 πως ο Αραούχο είναι κλεισμένος από την ΑΕΚ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO