ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για να γίνεις όντως πιο fit τη νέα χρονιά

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Είναι κάτι σαν παράδοση και κάτι σαν ανέκδοτο: η χρονιά τελειώνει, συνήθως τελειώνει με επικά φαγοπότια και ενάμισι – δύο παραπανίσια κιλά και τα resolutions του νέου χρόνου αρχίζουν με το ‘1. Φέτος θα κάνω περισσότερη γυμναστική’. Αν το εννοείς έστω και λίγο, το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, είναι το κίνητρο.

To κορυφαίο active smartwatch Garmin® vívoactive® 3 – εκτός των άλλων – θα σου δώσει και την ώθηση που χρειάζεσαι για περισσότερες και πιο ποιοτικές προπονήσεις τη νέα χρονιά. Οι 15 ενσωματωμένες εφαρμογές του για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου θα υποστηρίξουν ιδανικά όλες τις μεθόδους εκγύμνασης που θα δοκιμάσεις – αερόβιες, αναερόβιες, ήπιες, δυναμικές, λειτουργικές ή πλειομετρικές.

Αν, πχ, επιλέξεις ασκήσεις ενδυνάμωσης, το vivoactive 3 θα καταγράψει τις επαναλήψεις, τα σετ και τους χρόνους ανάπαυσης, τόσο στα βάρη όσο και στις καλλισθενικές ασκήσεις (με το βάρος του σώματος). Τα προεγκατεστημένα προφίλ θα υποστηρίξουν αντιστοίχως όποιο στυλ προπόνησης κι αν δοκιμάσεις.

Η τεχνολογία elevate για παλμούς από τον καρπό θα σου επιτρέψει να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα και τις μεταβολές της φυσικής σου κατάστασης, αλλά και τη μεταβλητότητα των καρδιακών σου παλμών, την πίεσή σου και όλα τα στοιχεία που ίσως σε βοηθήσουν να περιορίσεις το στρες που σε πνίγει κατά τη διάρκεια της μέρας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης (και ολόκληρης της μέρας, αν το θελήσεις), το vivoactive 3 μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε συμβατό smartphone, έτσι ώστε να λαμβάνεις και να απαντάς σε γραπτά μηνύματα, να βλέπεις τις ενημερώσεις σου στα social media, της κλήσεις και τα e-mails σου.

Επιπλέον, το vivoactive 3 είναι κομψό, ανθεκτικό, διαθέτει γοητευτικές λεπτομέρειες από ανοξείδωτο ατσάλι και πάντα ενεργή, υψηλής ανάλυσης οθόνη Garmin Chroma για βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Είναι ασφαλές για χρήση στην κολύμβηση ή το μπάνιο και έχει αυτονομία μέχρι 7 μέρες σε λειτουργία smartwatch και 13 ώρες σε λειτουργία GPS (εννοείται ότι έχει και GPS, όπως και εφαρμογές που σε ενημερώνουν για τον καιρό, καλούν αυτοκίνητο στο Uber, ανάβουν τα φώτα του σπιτιού σου!).

H τελευταία καινοτομία του vivoactive 3 ονομάζεται Garmin Pay-ready και σου επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το Garmin Pay, που προσφέρεται από τη FitPay, υποστηρίζει, σε πρώτη φάση, χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard καθώς και τις σημαντικότερες πιστωτικές κάρτες από τράπεζες τις Αμερικής. Η προσθήκη των καρτών στο πορτοφόλι Garmin Pay δίνει στους χρήστες τις ίδιες δυνατότητες με τις φυσικές κάρτες, με την ευκολία να τις έχουν στον καρπό τους και να μην τις κουβαλάνε μαζί τους.

Όλα αυτά, διατίθενται σε τρία χρώματα – μαύρο με ανοξείδωτο ατσάλι και λευκό με ανοξείδωτο ατσάλι, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 329,99€ και μαύρο με γκρι στα 359,99€.