ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για όσους λατρεύουν τη μουσική

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Τα βινύλια έχουν επιστρέψει για τα καλά και έχουν κερδίσει τον μουσικόφιλο με την αυθεντικότητα που αποπνέει το εξώφυλλο, η μυρωδιά και κυρίως ο αναλογικός τους ήχος. Ωστόσο, ένα βινύλιο δεν λέει τίποτα από μόνο του αν δεν έχεις και το κατάλληλο πικάπ για να το απολαύσεις και γι’ αυτό και εμείς σου έχουμε το τέλειο δώρο για τον φίλο σου που είναι τρελός με τη μουσική.

Το Πικάπ Pro-Ject RPM 1 Carbon (2M Red) σε λευκό ή μαύρο, προσφέρει όχι μόνο μοναδική ηχητική απόλαυση, αλλά συνδυάζει και τον μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό με την κομψότητα.

 

Μπορείς να το τοποθετήσεις μέσα στο σαλόνι ή στο δωμάτιο, χαρίζοντας μια πινελιά στιλ και παράλληλα ακούγοντας τους αγαπημένους σου δίσκους βινυλίου. To Pro-Ject RPM 1 Carbon (2M Red) μπορεί να δεχτεί δίσκους 7″, 10″ και 12″, με σασί-πλατώ από MDF, ειδικής, αντικραδασμικής σύνθεσης σχεδιασμένη για πικάπ και βραχίονα από άκαμπτο ανθρακόνημα, εξοπλισμένο με μαγνητικό anti-skating.

Επίσης, το πλήρως απομονωμένο μοτέρ DC που χρησιμοποιεί προσφέρει απόλυτη ακρίβεια περιστροφής, και το ανεστραμμένο πηγάδι με την κεραμική του μπίλια βοηθά τον ήχο να αναπαράγεται με ασύλληπτη ποιότητα. Τέλος, διαθέτει έξοδο RCA για το τον συνδέσεις απευθείας στον ενισχυτή σου!