Ε, ναι, το 2019 θα αρχίσεις γυμναστική

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.
SHARES

Είναι το πιο δημοφιλές resolution από την εποχή που εφευρέθηκαν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα: “Του χρόνου θα κάνω συστηματική γυμναστική”. “Αρχίζω γυμναστήριο. Τέλος”. “Φέτος θα γίνω φέτες”. Σε όποια ένταση κι αν το υποσχεθείς στον εαυτό σου, όμως, κατά βάθος ξέρεις ότι δεν μπορείς να του εγγυηθείς τίποτα.

Αν -μέρες που είναι- έπρεπε να παίξουμε τα λεφτά μας σε κάποια πιθανή έκβαση της υπόσχεσης, μάλλον θα τα ακουμπούσαμε στο ενδεχόμενο να πληρώσεις την εξάμηνη συνδρομή στο γυμναστήριο (όπως και πέρσι) και να πατήσεις συνολικά 2-3 φορές, όλες τον πρώτο μήνα.

Για να ανατρέψεις τα προγνωστικά, κάνε μια ανατρεπτική κίνηση. Άσε κατά μέρος τα ευχολόγια και τα μεγαλεπήβολα σχέδια και βάλε στο σπίτι σου τη γυμναστική στην πιο στοιχειώδη, αλλά αποτελεσματική εκδοχή της. Πάρε μια μπάρα για έλξεις.

Σοβαρά τώρα, μια μπάρα στο σπίτι θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα την βλέπεις κάθε μέρα, οπότε δεν θα μπορείς να την αγνοήσεις και μόλις εξοικειωθείς λίγο μαζί της, θα ανακαλύψεις ότι κρεμασμένος από εκείνη μπορείς να κάνεις ασκήσεις που θα γυμνάσουν όλο το πάνω μέρος του κορμού σου (ώμοι, δικέφαλοι, τρικέφαλοι, στήθος), αλλά και αρκετές (δύσκολες) ασκήσεις κοιλιακών. Αν συνδυάσεις το πρόγραμμα στην μπάρα με λίγο τρέξιμο, θα είσαι καλυμμένος. Χωρίς γυμναστήρια, χωρίς έξοδα, χωρίς δικαιολογίες.

Η πρότασή μας: Η Ultimate Body Press XL. Σύγχρονη, εργονομική, σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις πόρτες, μπορεί να σηκώσει βάθος ως και 150 κιλά. Το πυκνό αφρώδες υλικό στις λαβές της εκμηδενίζει την ολισθηρότητα κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και το στιβαρό της πλαίσιο μπορεί άνετα να υποστηρίξει μια σειρά από αξεσουάρ που θα εμπλουτίσουν την προπόνησή σου (λάστιχα, σκοινιά, ιμάντες TRX κλπ). Θα σου κοστίσει περίπου 60 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Λιγότερο, δηλαδή, από την εξάμηνη συνδρομή στο γυμναστήριο που λέγαμε.

Share
 

24Media Network

Η μεγάλη επιστροφή

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τη μεγάλη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, ώστε να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση από την περσινή σεζόν.

"Εκτεθειμένος ο Βασιλακόπουλος"

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103.3 την επιστροφή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, παρά τη δέσμευση με την ΕΟΚ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO