ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα χρονιά θα έχει το δικό σου άρωμα

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Ο πιο εύκολος και την ίδια στιγμή ο πιο αποφασιστικός τρόπος να αλλάξεις τη διάθεση και το στυλ σου κι αυτές οι αλλαγές να γίνουν αντιληπτές απ’ όλους, είναι η επιλογή ενός καινούριου αρώματος. Η αλλαγή της οσφρητικής σου ταυτότητας θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου για τη νέα χρονιά και δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Πρώτα απ’ όλους, θα επηρεάσει εσένα τον ίδιο. Θα σε βάλει στο mood της αλλαγής και θα σου δώσει κίνητρο να γίνεις αυτό που θέλεις μέσα στο 2019.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό που θέλεις να γίνεις το περιγράφει τέλεια το Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette. Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου Burberry, που δημιουργήθηκε από τον Francis Kurkdjian με μια ξεκάθαρη διάθεση απόδρασης. Είναι casual και αναζωογονητικό, είναι φρέσκο και γεμάτο ενέργεια, με ένα βαθύ σώμα δρυός και κεχριμπαριού και νότες ξύλου και κίτρου που παραπέμπουν στον δυνατό αέρα που φυσά πάνω από τις βρετανικές ακτές όλους τους μήνες του χρόνου.

Από τη φύση του, είναι ένα άρωμα που σε παρασέρνει και δεν σε αφήνει να κάτσεις ήσυχος.

(Ο Josh Whitehouse, πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, φωτογραφημένος από τον Alasdair McLellan).

Είτε το αποκτήσεις για σένα είτε το προορίζεις για δώρο, αξίζει να γνωρίζεις ότι το μπουκάλι του Indigo κλείνει το μάτι στην εμβληματική navy καμπαρντίνα του Οίκου Burberry, με το καπάκι να είναι φτιαγμένο στο σχήμα των κουμπιών της και την κορδέλα να δένεται με το χέρι, παραπέμποντας στη ζώνη της καμπαρντίνας.

Η σειρά περιποίησης Mr. Burberry Indigo συμπληρώνεται από το deodorant spray, την ενυδατική κρέμα προσώπου και την all-in-one κρέμα ξυρίσματος.