ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κανείς δεν θα πει ‘όχι’ σε λίγο στυλιστικό binge-watching

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Όποιος δεν βλέπει σειρές μονορούφι, το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, μέχρι να νυστάξει τόσο ώστε στο τέλος να τον ψιλοπαίρνει ο ύπνος και την επόμενη μέρα να πρέπει να ξαναδεί τα τελευταία 10 λεπτά του τελευταίου επεισοδίου για να θυμηθεί τι πραγματικά γινόταν όσο εκείνος προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του ότι δεν κοιμάται, ας σηκώσει το χέρι του, παρακαλώ.

Όποιος δεν έχει τουλάχιστον ένα αγαπημένο T-Shirt με στάμπα και δεν έχει ως αυτόματη επιλογή ένα hoodie για κάθε περίσταση εκτός από τη μέρα του γάμου του, ας σκεφτεί πολύ σοβαρά ότι σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα, τέτοιες συμπεριφορές τιμωρούνταν παραδειγματικά.

Πολύ ωραία, λογικά έχεις πιάσει πλέον το νόημα. Το μόνο που απομένει είναι να το αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Ψάχνεις δώρο για κάποιον, οποιονδήποτε; Παίξε στα σίγουρα και διάλεξε κάτι που όλοι το αγαπάνε, όλοι θα το ευχαριστηθούν και κανείς δεν θα θέλει να το αλλάξει για να πάρει ένα κασκόλ και δύο ζευγάρια κάλτσες επειδή δεν θα βρίσκει τίποτα που να του αρέσει στο μαγαζί απ’ όπου του ψώνισες το δώρο.

T-Shirts – Hoodies – Ποπ κουλτούρα. Η άχαστη τριάδα, από τη Footshirts.

Κάνε την παραγγελία σου τώρα, ή το πολύ μέχρι τις 15/12, για να έχεις έκπτωση 20% (σε παραγγελίες μέχρι 70 ευρώ, με τον κωδικό xmas20) ή και 30% (σε παραγγελίες από 70 ευρώ και πάνω, με τον κωδικό xmas30).