ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το μόνο που πρέπει να κόψεις τη νέα χρονιά, είναι τα μούσια σου

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Οι γιορτές, εκτός από την ευκαιρία για ψώνια και διασκέδαση, φέρνουν μαζί τους την πολυπόθητη ξεκούραση αλλά και τις αφορμές για να ντυθείς λίγο καλύτερα και να περιποιηθείς την εμφάνισή σου. Τώρα που θα έχεις και λίγο χρόνο παραπάνω για τον εαυτό σου μάλιστα, ίσως ήρθε να κόψεις επιτέλους και αυτό μούσι που σε κάνει να μοιάζεις με ναυαγό ή απόφοιτο της Θεολογικής σχολής.

Φέτος στις γιορτές λοιπόν, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και επένδυσε σε μια πραγματικά καλή κοπτική μηχανή η οποία θα περιποιείται με τον καλύτερο τρόπο τα γένια σου και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Τις μέρες αυτές που έχεις λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να πειραματιστείς με διάφορα looks στο μούσια σου ή ακόμα και να λανσάρεις το εντελώς ξυρισμένο λουκ που πάντα φοβόσουν, για διαφορετικές εμφανίσεις στα πάρτι και τα τραπέζια.

Η Imetec, σε συνεργασία με τη Ducati παρουσιάζουν τη νέα σειρά ανδρικής περιποίησης που αποτελείται από κουρευτικές μηχανές για μαλλιά και γένια και έχει σχεδιαστεί για όσους αγαπούν την ταχύτητα και αντιμετωπίζουν τη ζωή σε κάθε καμπύλη της. Το σετ ανδρικής περιποίησης Ducati by Imetec GK818 Race θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, ενώ αν πάρεις φόρα, μπορείς να επεκταθείς και στο υπόλοιπο σώμα αφού πρόκειται για πλήρες σετ περιποίησης για τα μαλλιά, τα γένια, το σώμα, και τη μύτη. Το σετ ανδρικής περιποίησης Ducati by Imetec GK818 Race ρυθμίζει και τελειοποιεί το στιλ σου από το κεφάλι έως και ολόκληρο το σώμα χάρη στα 16 διαφορετικά αξεσουάρ για άριστα αποτελέσματα.

Φέτος τις γιορτές, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πειραματιστείς πάνω στο στιλ σου.