ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Τissot Seastar 1000 Gent Automatic έρχεται για να σε ρίξει στα βαθιά

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Ένα κομψό ρολόι είναι μια κλασική και πάντα πετυχημένη επιλογή δώρου για τις γιορτές. Ίσως να είναι το γεγονός ότι οι γιορτινές μέρες μας συνδέουν ακόμα περισσότερο με τον χρόνο, τον οποίο προσπαθούμε κάπως να κουμαντάρουμε, ώστε να προλάβουμε όλα όσα δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε στην πιεστική καθημερινότητα. Με το Tissot Seastar 1000 Gent Automatic, η διαχείριση του χρόνου έρχεται μαζί με το στυλ αλλά και τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Καθημερινό αθλητικό στυλ

Το Tissot Seastar 1000 Gent Automatic είναι ένα κομψό ρολόι για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που παντρεύει άψογα το στυλ και τις υψηλές επιδόσεις. Η αθλητική του εμφάνιση είναι αρκετά διακριτική, γεγονός που το καθιστά την απόλυτη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, με υπέροχη ακρίβεια χάρη στον μηχανισμό Powermatic 80 που προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Μέσα στο νερό, οι επιδόσεις του είναι εξίσου καλές. Χάρη στην εξαιρετική του στιβαρότητα, μπορεί να αντέξει σε πίεση έως 30 bar (1000ft), ένα χαρακτηριστικό που αντανακλάται στο όνομα του ρολογιού.

Ιδανικό για βαθιά νερά

Σημείωση για τους λάτρεις του βυθού: το Tissot Seastar 1000 Professional διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να ανακαλύψετε τον υδάτινο κόσμο. Η εύκολη ανάγνωση της ώρας είναι απαραίτητη, και οι φωτεινοί δείκτες, ακόμα και αυτός των δευτερολέπτων με τη φωτεινή κουκκίδα, εξασφαλίζουν αυτό ακριβώς. Η κλασική κλίμακα για δύτες, όπου αναγράφονται όλα τα λεπτά μέχρι το 20 και στη συνέχεια κάθε πέντε λεπτά, είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, ενώ η βιδωτή κάσα και η κορώνα προστατεύουν το ρολόι από πιθανή βλάβη. Το υδάτινο θέμα κυριαρχεί και στην εμφάνιση του ρολογιού, καθώς ένα από τα μοντέλα διαθέτει σκούρο μπλε ντεγκραντέ καντράν που μοιάζει εξίσου βαθύ με την ίδια τη θάλασσα. Οι πρακτικοί αθλητές θα συνδυάσουν αυτό το θαλασσινό ρολόι με λουράκι από καουτσούκ, ενώ όσοι σχεδιάζουν να το φοράνε μέσα και έξω από τη θάλασσα, θα προτιμήσουν ένα ατσάλινο μπρασελέ με στιλάτο κούμπωμα πεταλούδα.

Τα χαρακτηριστικά του Τissot Seastar 1000 Gent Automatic που θα εκτιμήσεις:

  • Ελβετική κατασκευή
  • Αυτόματος μηχανισμός Powermatic 80
  • Βιδωτή κορώνα και καπάκι
  • Κεραμική στεφάνη με αριστερόστροφη φορά
  • Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου
  • Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και διάφανο καπάκι
  • Αδιάβροχο σε πίεση έως 30 bar (300 m / 1000 ft)
  • Μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με αναδιπλούμενο κούμπωμα και ασφάλεια και προέκταση για δύτες ή λουράκι από καουτσούκ με στάνταρ κούμπωμα
  • Διάμετρος: 43mm

Ιδανική επιλογή δώρου

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Tissot Seastar 1000 Gent Automatic μια εξαιρετική επιλογή δώρου τόσο για τους λάτρεις του βυθού όσο και για εκείνους που διαλέγουν το προσεγμένο καθημερινό στιλ. Άλλωστε, ο συνδυασμός της υψηλών προδιαγραφών αισθητικής και των υψηλών επιδόσεων είναι ο απαραίτητος συνδυασμός για μια επιτυχημένη επιλογή ρολογιού, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς της λίστας σας.