ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα ρολόγια Visetti σταματάνε τον χρόνο

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Τη νέα χρονιά αναδείξτε το δυναμικό σας χαρακτήρα και απογειώστε την εμφάνιση σας, φορώντας ένα ρολόι Visetti. Η Visetti αποτελεί μια κορυφαία Ελληνική μάρκα ρολογιών και κοσμημάτων, με δωδεκαετή και άκρως πετυχημένη παρουσία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα ρολόγια Visetti σταματάνε τον χρόνο, αφού κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και επιδέχονται την καλύτερη μέθοδο επίστρωσης μετάλλων, έτσι ώστε το επιχρύσωμα τους να παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του. Ταυτόχρονα η κομψότητα τους, τα καθιστά διαχρονικά και στη μόδα. Επίσης όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα και  συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 έτη.

Απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες που δίνουν έμφαση στην εμφάνιση τους και θέλουν να ξεχωρίζουν. Βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα προϊόντα της Visetti ικανοποιούν κάθε στυλ και αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ. Ιδιαίτερες ή πιο σπορ κάσες, σε ασημένια ή μαύρη απόχρωση , συνδυάζονται με μπρασελέ ή αυθεντικό δερμάτινο λουράκι, & εντυπωσιακά καντράν σε δυναμικούς  χρωματισμούς, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Και αν θέλετε να πάρετε διαφορετικό δώρο σε όλα τα μέλη της οικογένειας ή της παρέας σας, η Visetti διαθέτει επίσης ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως ατσάλινα βραχιόλια & μανικετόκουμπα, δερμάτινα πορτοφόλια, μεταλλικά στυλό & μπρελόκ, αλλά και κολιέ με ξεχωριστά μοτίφ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, καλύπτοντας κάθε δυνατή επιθυμία.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook.