ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Grey Goose μεταμορφώνει τις στιγμές σου σε πάρτι

Υπάρχει μια βότκα εκεί έξω που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Υπάρχει ένα απόφθεγμα, από αυτά που γεννήθηκαν κάποτε μπροστά από μια μπάρα πνιγμένη στους καπνούς, που λέει ότι η γεύση της vodka δεν έχει σημασία. Αφού ούτως ή άλλως θα ανακατευτεί με πορτοκάλι ή λεμόνι.

H vodka martini όμως ανέβηκε 15 θέσεις φέτος στη λίστα του Drinks International με τα πιο ευπώλητα ποτά και το διέψευσε. «Η vodka martini», έχει δηλώσει ο Chief Marketing Officer της Grey Goose, Yann Marois, «είναι το μοναδικό κοκτέιλ που δεν έχει πού να κρύψει τη γεύση της vodka».

Κάπου εκεί τα ψέματα τελειώνουν δηλαδή, αλλά η Grey Goose δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτως ή άλλως.

Η premium vodka με το στρογγυλεμένο άρωμα και τις νότες γλυκύτητας δεν είναι μονάχα μακράν η πιο mixable vodka της αγοράς, αλλά όταν κυκλοφόρησε στο τέλος των ’90s βραβεύτηκε ως η πιο εύγευστη του είδους της, έναν μόλις χρόνο αφότου μας συστήθηκε.

Τόσο καλά είχε πιάσει το πνεύμα των καιρών, που το smash hit της εποχής ‘Sex and the City’ τής έδωσε το δικό της κοκτέιλ στο σενάριο – το Goose Cosmopolitan.

Η Grey Goose χρωστάει το βελούδινο aftertaste και το ευχάριστο κάψιμό της στα υψηλής ποιότητας γαλλικά σιτάρια του Picardy, στην εμφιάλωσή της στο Cognac και στο νερό του πηγαδιού 5 αιώνων που φιλτράρεται μέσα από ασβεστόλιθους στην περιοχή της Champagne.

Ακόμη και τα φρούτα που χρησιμοποιούνται για τις ξεχωριστές της γεύσεις – για τη Le Melon ή την Cherry Noir για παράδειγμα – μαζεύονται από αγροκτήματα της Γαλλίας.

Αφού επιτύχει τη γεύση της λοιπόν, φορά το χαρακτηριστικό, γλασαρισμένο μπουκάλι της και ταξιδεύει το ‘French Connection’ της στα πάρτι όλου του κόσμου.

Για τη συγκέντρωση στο σπίτι, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, για εκείνο το εορταστικό reunion που περιμένατε καιρό να οργανωθεί και επιτέλους έρχεται. Η Grey Goose θα μεταμορφώσει τις στιγμές σου στη μεγαλύτερη γιορτή.

Κεντρική φωτογραφία: Grey Goose Greece