Τι ώρα είναι δεν θα ρωτήσεις γιατί Trussardi

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.
SHARES

Για έναν άντρα το ρολόι χειρός σημαίνει πολλά. Δεν αρκεί απλά να δείχνει την ώρα, οφείλει να αναδεικνύει το στυλ του, την προσωπικότητά του και να συμβολίζει στο έπακρο τη δυναμική του, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Επαγγελματικά, οικονομικά, επικοινωνιακά.

Το ρολόι για τον άνδρα, είναι συνήθως το μοναδικό κόσμημα που φέρει, γι' αυτό πρέπει να είναι διαλεγμένο προσεκτικά, ώστε ακόμα και αν δεν έχει τη συνήθεια να το φοράει καθημερινά, τουλάχιστον στις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής του να το τιμάει όπως του αξίζει.

Γι' αυτό πρέπει το δώρο που θα του κάνεις να είναι ευκολοφόρετο, στιλάτο και κυρίως σε μοντέρνα γραμμή.

Ένα από τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο, η Trussardi παρουσίασε τα νέα της μοντέλα για τον χειμώνα του 2018 και η belsis co, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της, εξασφάλισε για την Ελλάδα και την Κύπρο τις νέες αυτές συλλογές. Η τεχνογνωσία της Morellato και η παράδοση της ιταλικής ορολογοποιίας συναντούν τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά και δημιουργούν νέα αντρικά και γυναικεία ρολόγια για όσους ξέρουν από στυλ.

 

Web - Facebook – Twitter - Instagram: timeonline.gr

belsis co – 210 3217370

Share
 

24Media Network

Άγγιξε την τελειότητα

Ο Τσάρλυ αναλύει την αψεγάδιαστη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που σκότωσε την Κρασνοντάρ με τον δικό της τρόπο. Κέρδισε όλες τις μάχες, έχτισε τον θρίαμβο και αποδόθηκε δικαιοσύνη.

 
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO