10 φωτογραφίες από την άδεια Αθήνα του Αυγούστου

Τον Δεκαπενταύγουστο η Αθήνα είναι μια νεκρή μητρόπολη.
SHARES

Οι πόλεις είναι φτιαγμένες για να κατοικούνται, να είναι πολυπληθείς. Οι πόλεις είναι πάντα από τη φύση τους νησίδες πολιτισμού. Τα κάστρα, εκεί που ο άνθρωπος ελέγχει τη φύση ολοκληρωτικά. Όταν, λοιπόν, βλέπουμε μια πόλη άδεια αμέσως της προσδίδουμε μια απόκοσμη υφή. Κοιτάμε κλειστά μαγαζιά και μονολογούμε πόσο όμορφα είναι. Απλά κλειστά μαγαζιά με σημειωματάκια που μας εύχονται καλό καλοκαίρι. Κι όμως είναι πράγματι όμορφα.

Επειδή, λοιπόν, στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις κουφάρια μητροπόλεων χωρίς να έχει προηγηθεί τουλάχιστον κάποια καταστροφή, μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες της αυγουστιάτικης Αθήνας, στην κορύφωση του καλοκαιριού και 1-2 βδομάδες πριν αυτή γεμίσει και πάλι με νεύρα, άγχος, φωνές και ζωή.

(Φωτογραφίες: Eurokinissi)

Share
 

24Media Network

Play and travel

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που έπαιξε με τη φωτιά μέσα στη μπόρα, τους δυο... Οσιομάρτυρες και το ρεκόρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε από την Κύπρο η Ελλάδα, πέταξε έξω τη Σερβία

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα είχε διπλή σημασία για την Ελλάδα αναφορικά με τη βαθμολογία της UEFA καθώς μειώθηκε η διαφορά από την Κύπρο ενώ έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης οι Σέρβοι. Εκτός και οι Κροάτες.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO