Όταν ο Βαγγέλης Περπινιάδης τραγουδούσε 'Εγώ δεν είμαι σαν τους Μπητλς'

"Θέλω ντύσιμο, εμφανίσιμο και όχι περούκες σαν τους Μπητλς".
SHARES

Εφιαλτικός ο κόσμος αν δεν είχαν υπάρξει ποτέ οι Beatles, όντως, ισχύει, το δείχνει και το 'Yesterday' η ταινία. Και ακόμα πιο εφιαλτικός ο ίδιος κόσμος, από τη στιγμή που -νομοτελειακά- δεν θα υπήρχε αυτό το τραγούδι του Βαγγέλη Περπινιάδη.

"Εγώ δεν είμαι τραλαλά, κορίτσι μου, όπως οι τέσσερις οι Μπητλς".

"Θέλω ντύσιμο, εμφανίσιμο και όχι περούκες σαν τους Μπητλς'.

Το 'Εγώ δεν είμαι σαν τους Μπητλς' που κυκλοφόρησε το '60 και για κάποιο λόγο χάθηκε, μακάρι να έρθει ξανά στην επιφάνεια τώρα που παίζεται η ταινία στα θερινά.

Και το ίδιο αξίζει να συμβεί και στις δύο μεγάλες μπιτλικές διασκευές του Δάντη, τους αξίζει να κάνουν μία δεύτερη μεγαλειώδη καριέρα.

Μιλάω για τα Eleanor Rigby και Come Together.

Αλλά ας μείνουμε στον γιο του τεράστιου Στελάκη Περπινιάδη.

Ένα ερώτημα με βασανίζει από όλο αυτό το τραγούδι, απ' αυτήν την κραυγή του μάγκα απέναντι στους εισαγόμενους γιεγιέδες.

Στην εισαγωγή του τραγουδιού φωνάζει ενθουσιασμένος:

"ΜΠΙΤΛΙΣ! ΜΠΙΤΛΙΣ! ΜΠΙΤΛΙΣ!"

ή μήπως φωνάζει:

"ΜΠΙΛΤΙΛΣ! ΜΠΙΛΤΙΛΣ! ΜΠΙΛΤΙΛΣ!";

Πιο δύσκολο το δεύτερο.

Για άκου κι εσύ:

 

Credits φωτογραφιών: AP Photos/Discogs.com

Share
 

24Media Network

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή

Μαρτυρίες που σοκάρουν υπάρχουν στις ένορκες καταθέσεις που πήρε η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ στην έρευνα της πάνω στην καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή για, επανειλημμένες, ρατσιστικές επιθέσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα εναντίον του. Το "μπαλάκι" περνάει τώρα στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO