STYLE

15 εντελώς σημερινοί κανόνες για το στυλ σου

Ένας updated οδηγός, γιατί το μόνο που χρειαζόμαστε κάποιες φορές είναι μια υπενθύμιση των πολύ βασικών.

Είμαστε αυτό που επαναλαμβανόμενα κάνουμε. Κατά συνέπεια, η τελειότητα δεν είναι μια ενέργεια, αλλά μια συνήθεια. Όχι, δεν είναι η εισαγωγή από τα Φθηνά Τσιγάρα (αν και θα μπορούσε), είναι ο ορισμός του Αριστοτέλη για την τελειότητα σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Ακόμα και στο στυλ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα ακόμα πιο ρετρό γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth τα είπαν όλα

Μοιάζουν βγαλμένα από παλιά συρτάρια, αλλά είναι ό,τι καλύτερο θα συμβεί στο στυλ σου το καλοκαίρι του 2019.

Ο Chris ο Hemsworth, λοιπόν, οπαδός του στυλ. Όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας 'Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια Απειλή' και φόρεσε vintage γυαλιά ηλίου, ο κόσμος μας ήρθε πάνω-κάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα καλοκαιρινά στέκια που έρχονται στην πόλη

News for Booze: Οι νέες αφίξεις, τα βραβεία του μήνα και ό,τι συμβαίνει στον χώρο του ποτού, του καφέ και των απολαύσεων.

Η στήλη του Oneman για όσους αγαπάνε τα καλά μπαρ, τα καλά ποτά, τον καλό καφέ και το καλό φαγητό.  Οι νέες αφίξεις, τα μαγαζιά που δεν έχουμε προλάβει να πάμε, τα φεστιβάλ και τα events που αξίζει να επισκεφτείς και ό,τι άλλο ενδιαφέρον προκύπτει, βρίσκεται εδώ, για να μη στερεύεις ποτέ από επιλογές και φρέσκες ιδέες.

Διαβάστε περισσότερα

Βρήκαμε το ελληνικό νησί που είναι γεμάτο με dragonglass

Το δικό μας Dragonstone βρίσκεται κάπου στο Αιγαίο.

Αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι πως το dragonglass δεν πρόκειται για κάποιο φανταστικό υλικό, το οποίο σκαρφήστηκε το πανούργο μυαλό του George R.R. Martin. Όχι μόνο υπάρχει στον πραγματικό κόσμο, αλλά ένα ελληνικό νησί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως 'Dragonstone', αφού είναι γεμάτο με δρακόγυαλο.

Διαβάστε περισσότερα

Όσα έμαθα κάνοντας αποτοξίνωση από τις ηλεκτρονικές συσκευές και το ίντερνετ

I didn't tech it, I lived it.

Πριν λίγο καιρό έπεσε στο γραφείο η ιδέα να κάνει ένας από εμάς αποτοξίνωση από το ίντερνετ και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές γενικότερα, συμπεριλαμβανομένης και της τηλεόρασης. Ενώ στην αρχή δέχτηκα με χαρά να το κάνω εγώ, περνώντας οι μέρες έβλεπα ότι είναι όλο και πιο αδύνατο να ορίσω την ημερομηνία που θα το κάνω. Είτε είχα κάποιο event που έπρεπε να παω, είτε είχα κάποια γενέθλια, ή θέμα ή επικαιρότητα (Game of Thrones, Eurovision, Eκλογές -να τρία πράγματα που δεν περίμενα να πω στην ίδια παρένθεση) που ζητούσε να έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ

Οι διακοπές στην Ευρώπη είναι πιο οικονομικές απ’ όσο φαντάζεσαι χάρη στο www.18-24.gr.

Το μοναδικό website στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε ταξιδεύει στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς με λιγότερα από 150 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Μάλλον δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει για σένα ένα χαβανέζικο πουκάμισο

Η συναρπαστική ιστορία ενός ρούχου που ήταν πάντα outsider, αλλά πέρναγε τέλεια.

Το πρώτο χαβανέζικο πουκάμισο υπολογίζεται ότι δημιουργήθηκε το 1930, από Χαβανέζους κατοίκους, με σκοπό να αποτελέσει μια πιο επίσημη ενδυμασία, ένα ρούχο που θα μπορούσε να φορεθεί στη δουλειά και σε γάμους

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO