Η συνεργασία Star Wars x Adidas στα Sneakers είναι από άλλο γαλαξία

Μετά τη Levi's, η δύναμη ξυπνάει και σε ένα ακόμα γνωστό brand.
SHARES

Δεν πάει πολύς καιρός που γράφαμε για τη συλλογή ρούχων που έβγαλε η Levi's για να τιμήσει το γνωστότερο διαγαλαξιακό francise ταινιών, αυτό του 'Star Wars'. Τώρα και η Adidas προχωρά στην κυκλοφορία θεματικών sneakers 'Star Wars'. Όλα αυτά φυσικά γίνονται με αφορμή την επικείμενη ταινία 'Star Wars: The Rise of Skywalker', που θα είναι και το τελευταίο από τα εννιά κομμάτια της ιστορίας των Scywalker, και θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του Δεκέμβρη.

Τα sneaker που κυκλοφορει η Adidas είναι τρία. Το Ultraboost S&L, εμπνευσμένο από τις στολές των Jedi, το Ultraboost 19 εμπνευσμένο από το  Millennium Falcon και το Alphaedge 4D εμπνευσμένο από το Death Star.

 

Tα Ultraboosts πωλούνται online για 180 δολάρια, ενώ για τα Death Star Alphaedge 4D πρέπει να χώσεις το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη, αφού η τιμή τους ανέρχεται στα 300.

*Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Share
 

24Media Network

Don't t-Rice this at home!

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για το σόου του Ταϊρίς Ράις που έλυσε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και τα μηνύματα του Ρικ Πιτίνο για να πάει ψηλότερα.

Μια ήττα με πολλά κέρδη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που λύγισε στο τέλος από τον συγκλονιστικό Ράις, την… ιστορική κουλαμάρα των βολών και των δυο κακών αποφάσεων ενός "πεινασμένου" μπασκετμπολίστα.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO